Vrijdag Vragen: Stel jou vraag!Mijn nagelriemen zijn droog en pijnlijk. Wat kan ik hier aan doen?Je nagelriemen kunnen gaan scheuren en zelfs ontsteken als je ze niet goed verzorgt. Maar hoe dan ook, haal je nagelriemen nooit helemaal weg. Ze beschermen je vingers tegen infecties. Het is beter om naast handcrème ook crème te gebruiken voor je nagelriemen. Lush heeft bijvoorbeeld de Lemony Flutter waar je je nagelriemen mee in kunt smeren. Een potje kost € 9, 95 en is verkrijgbaar bij de Lush filialen of online te bestellen.

Mijn nagels splijten snel terwijl ik dure producten koop om het te verhelpen, maar die werken niet. Wat kan ik doen?
Mensen waarbij de nagels splijten hebben last van te droge nagels waardoor de bovenste nagelplaat loslaat. De meeste mensen kopen dan een nail hardener wat het probleem juist verergerd.
Ik heb hier zelf ook last van, het is een probleem van binnen uit dus is het niet op te lossen met producten die je erop smeert. Echt een grote en makkelijke tip is: drink veel water! vooral als je last hebt van splijtende nagels drinken, drinken,drinken! En niet andere sapjes maar gewoon echt water. Probeer ongeveer aan 2 liter water per dag te komen, hoe meer hoe beter. En je zal na een paar dagen al verschil merken! Vroeger dronk ik ook heel weinig maar nu ik er echt oplet en er consequent mee bezig ben splijten mijn nagels veel minder snel! En bovendien heeft het ook nog veel voordelen bijv. als je last hebt van acne en sowieso.. Water is goed voor alles, want het zuivert je lichaam en spoelt afval stoffen weg (:

Succes!

Follow Love 4 Nails by Lisa

14 opmerkingen:

 1. Supergoede tips! Maar, ik heb geen vraag... liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 2. handige tips zeg! echt goed beantwoord! ik wil al tijden lemony flutter maar het komt er steeds niet van...
  liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat handig zeg! heel duidelijk beantwoord!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Je geeft inderdaad goede tips; lekker uitgebreid en duidelijk te begrijpen. Je weet veel van nagels, zeg. Leuk om dit te lezen! Vooral die laatste vraag is erg interessant!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Vooral het eerste heb ik wel vaak last van!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Goede antwoorden, goed om te weten! Vooral dat tweede, ik heb dat altijd

  xoxo Sootjeelina <3

  BeantwoordenVerwijderen
 7. En trouwens, jah laat maar eens zien wat je kan/hebt! Mail maar een paar tekeningen enzo naar sootjeelina1997@gmail.com, ik kon het niet vinden op je blog

  xoxo Sootjeelina <3

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik wil ook nog steeds een Lemony Flutter aanschaffen! Het lijkt mij zo goed werken. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Dank je wel voor dit artikel! Ik ga meer water drinken!!!

  BeantwoordenVerwijderen

 
All Beauty for You © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects