Let's do it Personally!


Een paar dagen geleden heb ik gezegt in een artikel dat jullie mij vragen konden stellen over mijzelf.
Die zou ik dan beantwoorden in een ander artikel, dus vandaar dit artikel ;)
Jullie hebben mij een aantal vragen gestuurd waar ik eens voor ben gaan zitten en ze uitgebreuid beantwoord heb dus lees snel verder!



Cynthia:
Ik ben wel heel benieuwd naar je muzieksmaak, en wat zijn je favoriete nummers?

Goede vraag! Mijn muziek smaak verschilt heel erg.Ik vind namelijk de liedjes van nu heel erg leuk (top 40) maar er zijn ook liedjes van wat langer gelden die ik gewoon prachtig blijf vinden. Daarbij let ik vooral op of de tekst van het liedje mooi is. Bij top 40 liedjes vind ik het gewoon belangrijk dat je er lekker op kan losgaan (:
Ik heb hier een aantal liedjes die op moment echt mijn favorites zijn:





 







 The dainty dolls house:
What books do you like to read, if any?

Ja ik lees wel boeken, maar niet veel meer. Vroeger las ik echt heel veel maar vaak heb ik er niet meer zoveel tijd voor. Als ik nu een keer een boek open sla dan is het een beautyboek voor mijn site (:
Ik ben wel van plan om meer te gaan lezen want als ik dan weer eens een boek voor school MOET lezen dan merk ik weer hoe leuk het eigenlijk is ;)


Jess:
Hoe lang ben je? Wat is je favoriete snack? Wat is je ultieme vakantiebestemming?

Ik ben nu ongeveer 1.63, maar ik ben 13 (over iets meer als 2 weken 14 :D ) dus ik ben nog aan het groeien.. hopelijk haha!

Mijn favorite snack.. pff dat is een moeilijke vraag! Ik vind eigenlijk bijna alles lekker maar als ik dan moet kiezen denk ik toch...chocolade (: i love it! Ik heb nog heel veel andere lekkere recepten voor snacks die zal ik binnenkort ook eens posten op mijn blog (:

Mijn ultime vakantie bestemming.. hmm zolang er in een land warm en mooi weer, lekker eten en veel shop gelegenheden zijn vind ik het al snel goed ;) Echte top landen waar ik geweest ben zijn toch wel italie, frankrijk en ook in duitsland is een heel leuk land. Ook ben ik een keer naar een all-inclusief hotel in turkije geweest, nou dat was gewoon ge-wel-dig (sowiso all-inclusief is gewoon fantastish hihi) maar ook turkije is een echte aanraden als het gaat om goedkoop beauty en fashion shoppen.

Filipa Moreira:
What places would you like to meet?

Ik zou nog graag een keer naar turkije willen, gewoon omdat het zo geweldig shoppen is daar (:
Ook zou ik graag een keertje naar parijs willen en de eiffeltoren bezoeken. Of naar een eiland zoals hawaii willen. Maar tenerife lijkt me ook super! Zo zie je maar, ik heb nog genoeg plekken waar ik graag heen wil hihi

Dat was het, ik hoop dat jullie het leuk vonden om te lezen. Ik vond het in iedergeval super leuk om te beantwoorden!

Ik ga over een tijdje weer zo'n artikel maken dus als je nog meer vragen hebt die je aan mij wil stellen, dan zet ze bij de reacties (:



11 opmerkingen:

  1. Leuk dat je mijn vragen hebt beantwoord :-) Leuk artikel om te lezen ook, ben benieuwd naar de vragen die je de volgende keer beantwoordt.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Fantastic questions and answers :)) xx

    BeantwoordenVerwijderen
  3. thanky ou and i would love to follow each other! hope to hear you again!!!

    xoxo, Haus of Gala

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Super leuk artikel schat!

    Check m'n afgelopen posts als je zin hebt! M'n outfit van vrijdag bijv..
    XO
    www.Jazzybelleslife.com

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Cool pictures you're putting on your blog! Following you. :D

    http://the-wandering-heart.blogspot.com

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Huh, 13? Ik dacht al 18. :') Oeps, beetje overschat. Je hebt wel een goede muzieksmaak, toevallig luisterde ik net naar het liedje van Katy Perry, alleen dan een andere. ^^

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. haha, dat denken wel meer mensen.. Naja ik vind het eigenlijk wel goed zo ;) niet zo erg om ouder geschat te worden zolang het later maar andersom is haha!

      Dankjewel! ja haar liedjes zijn echt heel goed (:

      Verwijderen
  7. Thanks for your sweet comment on my blog, dear! Following you on bloglovin and gfc, if you want you can follow through bloglovin an google plus !

    Kisses, Alessia

    THE CHILI COOL


    FACEBOOK

    BeantwoordenVerwijderen

 
All Beauty for You © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects