Tips om sneller een bruin te worden.Speciaal voor de meiden die geen zin hebben om heel de vakantie te liggen bakken in de zon of voor meiden die (zoals ik) niet snel bruin worden heb ik een aantal tips om op een gezonde manier sneller bruin te worden. Dus als jij ook wel snel dat mooie bruine kleurtje wil lees dan snel verder!


Scrubben

Om sneller bruin te worden moet je voordat je de zon in gaat eerst even je lichaam scrubben. Zo zorg je dat de dode huidcellen verdwijnen zodat je 'nieuwe' huid bruin wordt en dus langer bruin blijft.

Langzaam aan

Het hlink misschien een beetje vreemd maar weetje dat het het beste voor je huid is als je langzaam aan doet om sneller bruin te worden. Het is niet verstandig om meteen de eerste dag vijf uur lang achter elkaar in de zon te gaan liggen, dit moet je namelijk langzaam opbouwen. Hierdoor krijg je een mooie, bruine kleur waar je veel langer plezier van hebt. Begin daarom met 1 a 2 uurtjes in de zon en doe dit liever niet tussen 12 en 3 uur want dan is de zon op z'n sterkts.

Beweging

Ik kan me goed voorstellen dat het met die hitte op je vakantieadres niet fijn is om flink te sporten, maar een beweging is wel goed voor je. Ga bijvoorbeeld met een balletje overslaan, beach volleyballen. Doordat je beweegt wordt je sneller en vooral egaler bruin.

Water

In en rondom het water word je veel sneller bruin omdat het water het zonlicht weerkaatst.
Dus ga maar lekker met je luchtbedje op het water liggen.

Voeding

Tomaten en wortelen zijn qua voeding de beste om sneller bruin te worden want daar zitten presies de goede vitamine in voor je pigment. En drink heel veel water om uitdroging te voorkomen!

Zonnebrand

Dat je je altijd (!) moet insmeren met zonnebrand  weet iedereen wel. En dat je die beschermings factor moet opbouwen (je begint met factor 50 en zo bouw je af, het licht aan je huidtype wanneer je stopt met afbouwen) weten de meeste ook. Maar wist je ook dat er zonnebrand-cream's op de markt zijn die je pigment stimuleren en tegelijkertijd beschermt terwijl hij 0% zelfbruiner bevat! Super handig! Bijvoorbeeld deze van Nivea

Van deze zonnebrand komt binnekort ook een review online.

Na het zonnen

Als je je bruine kleurtje langer wilt houden, smeer je dan altijd na het zonnen in met een aftersun. Zo wordt je huid verkoeld en verzacht en meestal zijn ze ook vochtinbrengend. En zo blijft je huid ook lang een mooi bruin kleurtje houden.

Follow All Beauty for You

13 opmerkingen:

 1. Ik merk dat ik tijdens het hardlopen ook een stuk bruiner word! :D Werk mij wel in het zweet, maar dan vind ik het niet erg. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Handig! Ik wist dit nog niet. liefs.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. I love the beach! Have a great day!
  xo
  Sharon

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuke en handige tips! Heerlijk om weer te kunnen zonnebaden, love it woohoo!! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Handige tips, iedereen wil namelijk snel bruin worden!
  liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Scrubben is inderdaad echt heel goed om mooi bruin te worden. Ik doe het regelmatig in de zomer en het blijft dan echt beter zitten, lijkt het wel.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Fijne post!
  Wil je elkaar volgen? Laat maar weten ^^

  XX Tali
  http://hersecondskintali.blogspot.com/

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat handig! Sommige dingen wist ik nog niet!
  xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Hele handige tips! Ik ben nu enorm benieuwd naar de zonnebrand.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. I love your post! :)

  Thanks for your comment


  Fashion room lounge

  A chic kiss ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Gorgeous photo- I do love a classic breton tee x

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Super handig !
  Ik ga het zeker uitproberen !
  Liefs, lian.

  www.aboutbeautyfashion.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen

 
All Beauty for You © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects