Vrijdag vragen, stel jou ultieme beautyvraag!


Heeft het nu om een douche te eindigen met een koude douche, ik doe dat namelijk best vaak, maar mijn haar gaat er niet echt door glanzen, wat wel de bedoeling is! (Als ik tijdschriften en mensen moet geloven).

Eigenlijk wist ik het antwoord op je vraag al maar speciaal voor jou heb ik het nog nagevraagt aan mijn kapper. Het is inderdaad goed om te eindigen met een koude douche. Ten eerste is het super goed voor je bloedsdoorstroming waardoor je een stralende huid krijgt. Maar jou vraag ging over je haar, daar is het ook heel goed voor! Koud water sluit namelijk de haarschubben waardoor je haar zachter word, meer glanst en niet snel pluist. Het is elk haar verschillend hoe groot de boost dat het koude water geeft effect heeft, maar dat het goed is weten we sowiso!

Ik heb soortvan ribbeltjes over mijn nagels in de lengte.. Is er een manier om de oppervlakte helemaalm glad te krijgen??
Die ribbels die je ziet is de normale groei van je nagel, de een heeft het meer als de ander. Maar soms (voornamelijk met lakken) kan het er erg storend uitzien omdat je geen ribbels en hobbels in je nagel wil terug zien. Hier is maar een oplossing voor: een buffervijl! Met een buffervijl vijl je het bovenste laagje van je nagels eraf zodat je nagelplaat mooi egaal word. Maar let op! Je mag nooit teveel deze vijl gebruiken en zeker niet als je erg zwakke nagels hebt! Je vijlt het bovenste laagje er dus af waardoor je nagels nog kwetsbaarder worden. De regel is een keer in de 3 maanden vijlen maar wat ik je adviseer is toch echt 2 tot 3 keer per het jaar. Het is namelijk geen pretje voor je nagels. Maarja het licht er dus ook aan in wat voor conditie je nagels zijn. Een buffervijl kun je bij alle drogistrijen kopen en je hebt ze al voor heel goedkoop bijvoorbeeld van Essence.

Succes!

Is je vraag niet beantwoord? niet getreurt!
Ik beantwoord uiteindelijk altijd je vraag, dus wacht gewoon tot een volgend artikel daar moet hij komen te staan ;)

Follow All Beauty for You

9 opmerkingen:

 1. Goede antwoorden heb je gegeven!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Of course!!!I'll follow you on gfc and on bloglovin, maybe you follow em back on both¿?
  xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Great blog dear!

  Thank you so much for your comment on my blog! And of course, we can follow each other! I'm following you since now eheh :)

  xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Goed beantwoord! Dit artikel vind ik heel leuk (:

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Goede vraag en goed antwoord!
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Great answers to some good questions that we all need answered! I always wondered what the reason was to end a shower in cold water.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik deed dat ook met mijn haar, merkte ook geen verschil. xD Alleen dat ik het retekoud had na het douchen, wel verkoelend voor in de zomer. Ik ga het nog een keer proberen!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. hey i'd love to follow each other do lemme know wen u follow me i'll follow right bk

  BeantwoordenVerwijderen

 
All Beauty for You © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects