Stel je vraag!


ik ben gezegend met een héérlijk (verwarmd) zwembad in mijn achtertuin. Ik zwem dus ook énorm veel en al bij het minste zonnestraaltje(soms zelfs als er helemaal geen zon is) spring ik in het zwembad. maar nu na zo'n 2 maanden van intensief zwemmen merk ik dat zowel mijn huid, haar als nagels enorm achteruit gaan. iemand tips want zo ga ik het niet de hele zomer meer volhouden, en dat zou ik erg jammer vinden..
ik hoop dat iemand fijne tips voor mij heeft.. dit kan van alles zijn goede producten of handige tips het maakt niet uit!

Wat betreft het zwemmen is het wellicht een tip om voor het zwemmen een laagje nagelriemolie of creme op je nagels aan te brengen, dit stoot water af en beschermt de nagels tegen uitdrogen. Lemony Flutter van Lush is uitermate geschikt

Ik heb de laatste maanden een erg onrustige huid. Heb vaak pukkeltjes op mijn slapen, meeëters op mijn kin, soms velletjes bij mijn neus... Ik weet me er geen raad meer mee. Ik probeer de laatste tijd allerlei producten, maar eigenlijk weet ik niet goed wat ik nu het beste kan doen. Tips??? Aanraders voor producten?
Probeer de komende tijd eens helemaal niets te veranderen, kies voor milde producten, speciaal voor een gevoelige huid. Gebruik niet al te veel producten, een reiniger voor 's avonds, een alcoholvrije toner en een dagcreme. Probeer er ook achter te komen of jouw make-up producten niet voor vervelende reacties zorgen. Zorg er bv voor dat je werkt met schone kwasten en gebruik zo min mogelijk producten op de huid.

Follow All Beauty for You

6 opmerkingen:

 1. I wish I had a pool, sounds great. I hope you find some tips for it. Have a wonderful weekend :) xx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh ik wil een zwembad :) goede antwoorden weer!
  liefs, x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Goede tips voor in het zwembad!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Urgh your sooo lucky! I want a pool out back so much! Great tips too, I'll definitely try them out!

  Thanks for stopping by my blog. Have a great weekend!
  SDMxx
  www.daringcoco.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen

 
All Beauty for You © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects