Geef je mening en win 5 ELF lakjes!

Vandaag een vraag aan jullie. Ik heb lang na zitten denken voordat ik op deze vraag kwam, terwijl hij zo voor de hand liggend is. Ik ben nu al een tijdje bezig met AllBeautyforYou, in de tussentijd is er veel verandert op mijn site, ik heb veel contacten gelegd, layout is veranderd en ik probeer mijn blog telkens naar een nieuw niveau te tillen, maar daar heb ik natuurlijk ook jullie hulp bij nodig, vandaar dat de vraag als volgt luidt: 
    
  • Wat mis jij op AllBeautyforYou of wat kan beter/anders?

  Ik vind dat mijn site de afgelopen maanden er erg op vooruit is gegaan en een stuk professioneler is geworden. Natuurlijk zijn er nog verpeter punten en dingen die ik kan leren. En van wie kan ik niet beter daarop gewezen en gehopen worden dan mijn trouwe bezoekers (:

  Ik hoop dat jullie mij kunnen helpen en dat ik aan jullie wensen kan voldoen. Ookal reageer je nooit op mijn artikels, doe het dan nu wel! Ook dit artikel is voor iedereen! ;)


  ALS JE NU JE MENING GEEFT MAAK JE KANS OM 5 ELF LAKJES TE WINNEN!
  Zorg dat je een geldig email adres invult, de winnaar wordt random gekozen.
  Je wordt gemailt als je gewonnen hebt!


  Je hebt eventueel meer kans als je:
  - Volg deze blog op bloglovin
  - Volg deze blog op GFC (google friend connect)
  - Schrijf een stukje op je eigenblog over deze winactie
  -En natuurlijk, ben eerlijk en geef je mening!

  Follow All Beauty for You

  11 opmerkingen:

  1. oh ik vind je site heel erg goed, dit zet me eventjes aan het denken ;) Misschen dat de achtergrond van de header iets vrolijker mag, voor de rest vind ik alles leuk aan je site.

   liefs!

   BeantwoordenVerwijderen
   Reacties
   1. bedankt voor de tip! ik heb dat expres niet gedaan omdat het anders zo druk werdt, maar nu je het zegt.. Ik ga er overna denken (:

    Verwijderen
   2. Ja inderdaad wat ze zei. Met bloemen of make-up, dan is het lekker vrolijk. Verder vind ik je blog SUPER (en ja, met hoofdletter). Liefs, Mayara Esther :)

    Verwijderen
  2. I think you cover up everything in your blog. It's not too glossy. It's simple and helpful :) You should stick to it!
   Probably you could interview people on your blog, you know, like have a beauty talk :)

   BeantwoordenVerwijderen
  3. woow leuk! ik doe mee met je winactie, ik vind eigenlijk alles goed aan je blog ik weet niet wat er veranderd zou moete wordee je blog gaat echt met stappen vooruit, ga zo door!

   BeantwoordenVerwijderen
  4. Ik doe ook mee, mischien je header.. maar voor de rest zou ik het ook niet weten eigenlijk

   BeantwoordenVerwijderen
  5. leuke winactie nichtje, ik vind je blog zo prima hoor misschien meer reviews dat vind ik altijd wel leuk x

   BeantwoordenVerwijderen
  6. Leuke winactie! Ik denk dat je je header aantrekkelijker kunt maken. Verder vind ik de indeling etc. wel heel fijn en overzichtelijk dus tja..

   BeantwoordenVerwijderen
   Reacties
   1. Oh wacht mijn email adres, kan ik dat ergens invullen ofzo? Ik wil eigenlijk niet dat dat zo maar op internet staat?

    Verwijderen
   2. je kan mij een email sturen als je dat fijner vind ;)

    Verwijderen
  7. Ik denk ook dat je je header wat mooier kunt maken, verder misschien de zwarte achtergrond, 1 kleur kiezen ipv zwart én wit. Verder vind ik dat je heel leuk schrijft! mail: serendipity_blog@hotmail.com

   BeantwoordenVerwijderen

   
  All Beauty for You © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects