Producten van Farmaline


Soms is het moeilijk om bij de drogist goede kwaliteit producten te vinden, die ook nog eens speciaal voor jou huid- of haar-type geschikt zijn. Maar wist jij dat ze bij de apotheek ook speciale merken en lijnen verkopen die aansluiten op jou huid-type? Ben eens eerlijk, waar denk jij aan bij het woord: apotheek? Ja inderdaad, saaie grauwe winkels wat niet bepaald leuk shoppen is, rijen mensen die staan te wachten om hun pilletjes en zalfjes op te halen en alsof het niet erger kan moet je dan ook nog een nummertje trekken en ziet dat er nog 12 nummers voor je zijn.. Nee, daar zitten we niet echt op te wachten.
Maar gelukkig is daar nu een oplossing voor gekomen, het bedrijf Farmaline is een online apotheek uit België die in een aantal Europese landen actief is, waaronder Nederland.
Ik ga voor jullie de komende tijd deze verzorgings-producten voor jullie testen, en mijn mening erover geven.
De producten hierboven laten zien welke dat zijn.
Onder andere producten van:
Ik moet eerlijk toegeven dat ik niet zo bekent ben met een aantal van deze merken dus ik ben benieuwd wat ze met mijn haar en huid gaan doen.In de komende weken zullen zullen er dus review's online komen over deze producten, zoals altijd eerlijk en betrouwbaar.

Naar welke merken zijn jullie het meest nieuwsgierig, hebben jullie zelf ook een van deze producten?
Heb jij al ooit iets bij een online apotheek besteld?
Let me know!


Dit artikel bevat producten die door een bedrijf naar mij zijn opgestuurd, lees daarom ook even mijn disclaimer
Follow All Beauty for You

7 opmerkingen:

 
All Beauty for You © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects