Aks me anything! , antwoorden!Een tijdje geleden mochten jullie mij al jullie persoonlijke vragen stellen.
Vandaag beantwoord ik er een aantal, enjoy!

Fye & Lynn:
Wat is je favoriete budget-merk?
wat doe je het liefste met vriendinnen?


Eigenlijk heb ik twee echt favorieten als het om budget make-up gaat.. Catrice en Essence! Natuurlijk ben ik niet altijd tevreden over de kwaliteit van sommige producten maar over het algemeen verkopen ze prima spullen. En lekker goedkoop ;)

Hmm, moeilijke vraag. Ik vind heel veel leuk om te doen, want met je vrienden heb je altijd fun! Wat ik meestal doe is shoppen of een filmpje kijken in de bios. Maar het is ook leuk om samen een beauty-avondje te organiseren en samen maskertjes op te doen en nagels te lakken. En een film avondje is ook altijd super leuk..


The Dainty Dolls House
Wat vind je leuk om te doen in je vrije tijd?

Dingen samen doen met vriendinnen (zie de vraag hierboven). Ook vind ik het altijd leuk om gezellig met mijn moeder of oma te gaan winkelen. Ook heb ik eens in de zoveel tijd weer een periode dat ik mijn kamer weer helemaal opnieuw inricht en meubels ga shoppen. Wat ik ook doe (aanrader!) eens een dagje experimenteren met nieuwe ooglooks, nail-arts.
Ook ga ik vaak naar de manege om daar mijn paard te trainen.
En natuurlijk aan mijn blog werken en artikeltjes maken! ;)

Naomi
Wat voor sport doe je?

Ik rijd al zo'n 6 jaar paard. Ik rijd en train mijn paard, Unicum, veel voor voornamelijk dressuur wedstrijden. Af en toe rijd ik een spring wedstrijd maar ik focus me nu vooral op dressuur. In de toekomst wil ik meer spring wedstrijden gaan rijden. Hier een plaatje van m'n beestje :)Follow All Beauty for You

3 opmerkingen:

  1. wat heb je de vragen leuk beantwoord!
    x

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik vind zulk soort dingen echt altijd heel erg leuk om te lezen! Heel erg leuk om je zo iets beter te leren kennen (:

    BeantwoordenVerwijderen

 
All Beauty for You © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects