Goede beauty voornemens voor 2013!Hier komen mijn goede voornemens voor dit nieuwe jaar op een rijtje!

Kwasten een keer per week wassen.

Het is heel onhygiënisch om je kwasten niet genoeg te wassen. Er zitten namelijk veel bacteriën op, en omdat je over je huid gaat veroorzaakt dat sneller puistjes. Dus ik ga proberen mijn kwasten 1 keer per week te wassen!

Haar bijknippen

Dit jaar heb ik me er goed aan gehouden maar ook dit nieuwe jaar wil ik het volhouden. Elke 6 weken mijn puntjes laten bijknippen. Niet alleen is mijn haar veel gezonder, het valt ook mooier!

Minder snoepen, meer bewegen.

Natuurlijk makkelijker gezegd dan gedaan, aangezien ik een enorme snoepkont ben =)
Maar ik ga me proberen in te houden en over te gaan op gezonde tussendoortjes. Ook een rondje joggen of wat meer dansen en fitnessen zou goed voor me zijn. Dat is ook een nieuw voornemen voor 2013

Minder stressen.

Misschien klinkt het gek, maar we hebben er allemaal wel eens last van: stress
Je hebt het niet altijd in de gaten maar op dagen dat je het druk hebt en veel dingen in je hoofd hebt komt het bij vrijwel iedereen voor. Omdat het erg slecht is voor je huid, dat het acne en haaruitval veroorzaakt en zelfs de kans op rimpels vergroot!

Minimaal 2 liter water per dag drinken.

Dit wordt een lastige voor mij, ik vind water namelijk helemaal niet lekker! Ik heb het wel eens een paar dagen volgehouden, ik merkte dat mijn huid er beter uit ging zin. Maar toch begon ik het na een paar dagen al te verwaarlozen. Dus dit wordt ook een van mijn nieuwe voornemens en ik ga mijn best doen om het vol te houden!

Genoeg slapen

Ook dit echt een probleem van mij, ik wil echt 9 uur slaap per nacht halen. Dan zie ik er gewoon veel fitter uit en kan ik me beter concentreren op school. Helaas lukt dit bijna nooit. 'Over 5 minuten ga ik slapen' Dan zul je net zien dat er dan net een leuk programma op tv komt of je merk dat je honger hebt en slapen met een lege maag gaat natuurlijk niet! Dit jaar ga ik mijn best doen om dit te halen!

Wat zijn jouw goede voornemens?

Follow All Beauty for You

4 opmerkingen:

 1. Goeie voornemens zijn altijd wel standaard iedereen heeft een beetje het zelfde (: Mijne lijken erg veel op die van jou. Ik wil gewoon beter voor mezelf gaan zorgen hihi.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Minder stressen is een goede, dat moet ik zeker minder doen!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke voornemens, ik moet ook echt meer slapen en water drinken!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Meer water drinken is een goede! Ik drink veel te weinig..

  BeantwoordenVerwijderen

 
All Beauty for You © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects