Catrice Limited Edition: Nymphelia



Waarschijnlijk liggen ze al bij jou in het schap maar Catrice komt met een nieuwe limited edition in eind februari/ begin maart.

Zacht en vrouwelijk maar toch sterk en sensueel, dit is de perfecte omschrijving van de nieuwe limited edition van Catrice. De collectie heet “Nymphelia” en de kleuren warm rood, oranje en bruine tinten gecombineerd met groen zullen hier een grote rol in spelen. Catrice zegt dat ze zich hebben geïnspireerd op de internationale catwalks en dat het de ideale make-up is voor de delicate maar toch sterke dames onder ons.







Dit zijn zo even snel de producten die in deze LE zitten, maar ik laat natuurlijk alleen de lakjes zien ;)




En dit zijn ze dan:
01 Be Pool
670 It's Rambo No. 5
690 Fred Said Red
710 Dulce & Havanna
830 Salmon & Garfunkel
Persoonlijk vind ik de laatste 2 het mooiste, de rode is natuurlijk ook erg mooi maar wel een beetje standaard. En van groen houd ik niet zo..
Ik vind dit wel een mooie LE maar niet zo mooi als die er eerder geweest zijn, ik vind het geen tegenvaller qua nagellak maar als ik zou moeten kiezen zou ik alleen voor de laatste 2 gaan..
En jullie,wat vinden jullie van deze LE?
Welke lakjes zouden jullie kopen?


5 opmerkingen:

  1. wauw, erg moooi, de laatse 2 vindt ik zelf ook het mooist! alleen als ik er mocht kopen zou ik alleen de laatste doen.. leuk!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Toch vind ik Dulce & Havanna het mooiste echt een herfst kleurtje maarja mss niet zo voor het voorjaar...

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Die dulce & havanna is echt heel,mooi!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. ik vind dit niet zo een geslaagde serie, heel misschien dat ik Dulce en Havanna zou kopen, voor de rest eigenlijk niets

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. ja inderdaad, qua nagellak is het een beetje een tegen valler.
      maar de blush vind ik wel mooi opzich

      Verwijderen

 
All Beauty for You © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects