Make-up trends zomer 2012

Vandaag laat ik jullie dè  make-up trends van deze zomer zien die de modellen van de grote merken nu op de catwalk dragen. Kijken jullie mee?
Poppenlook
 
De poppenlook is helemaal je-van-het. Een huidje als porcelein, zachtroze lippen, perzikkleurige wangetjes en enorme wimpers, dat is de ‘babydoll-look’ in vol ornaat.
Gezien bij Louis Vuitton, Chanel en Dolce & Gabbana.



Retro Glamour
Retro Glamour
Jean Paul Gaultier & Dior

Als Dior, Jean Paul Gaultier en Yves Saint Laurent hun modellen de catwalk op sturen met een egale huid, glanzend rode lippen, een perfecte eyeliner en gekrulde wimpers, dan is de retro glamour beautylook een trend.


Natural
Minimalisme
Stella McCartney & Chloe

Dik opgemaakte ogen, lagen foundation en een opvallende lippenstift, het hoeft niet meer. De naturel look is de laaste tijd steeds meer te zien, zo hebben wij deze look gespot bij Proenza Schouler, Stella McCartney, Chloe, Givenchy en Missoni. Het enige wat je nodig hebt is concealer, poeder en blush voor een egale huid en als finishing touch een lipglossje. Mascara mag zelfs achterwege worden gelaten, zo lieten Christopher Kane, Missoni, Carolina Herrera en Proenza Schouler zien. Durf jij het?


Borstelige Wenkbrouwen

Borstelige wenkbrauwen
Derek Lam & Versace

Weg met het pincet. De nieuwe wenkbrauw is serieus, zwaar en borstelig.Hoe? Laat de vorm in haar natuurlijk staat en maak de wenkbrauw donkerder met een wenkbrauwpotlood.
Gespot bij Derek Lam, Diane Von Furstenberg, Versace en Missoni.

Opvallende oogschaduw

Opvallende oogschaduw
Louise Gray & Moschino Cheap

Lekker vrolijk en perfect voor de zomer; felle kleuren op je ogen. Elke kleur kan!; van blauw en groen tot paars en de regenboog.
Gezien bij Louise Gray, Moschino Cheap en Vivienne Westwood.

Krachtige Ogen
Katachtige ogen
Jonathan Saunders & Richard Nicoll

De eyeliner is hot. Maar wel dat de lijn omhoog ‘vliegt’. De ‘winged-eyeliner’ werd gespot bij Louis Vuitton, Dolce & Gabbana, Jonathan Saunders en Richard Nicoll. Je legt nog eens extra de nadruk op deze eyeliner door een paar nepwimpers aan de buitenkant van je oog aan te brengen!



Opvallende Lippen

Opvallende lippen
Prabal Gurung & Mary Katrantzou

De lippen kleuren wijnrood en donkerroze of zijn een beetje uitgeveegd. Door een donkeraccent op de binnenkant van de lippen ontstaat een bijzonder effect. Gedurfd zijn de blauwe, paarse en groene lippen bij Mary Katrantzou en Meadham Kirchhoff.


Glimmende Versiersels

Glimmende versiersels
Fendi & Chanel

Make-up alleen is niet voldoende; spannende versiersels worden kunnnen nu ook! Zo zagen we goud op het ooglid bij Fendi, pareltjes op het gezicht bij Chanel en diamantjes rondom de ogen bij Givenchy.
Follow Love 4 Nails by Lisa

12 opmerkingen:

  1. Wat een leuk artikel en goede, duidelijke foto's! En de trends die je hier hebt gedeeld vind ik allemaal wel tof, buiten de felle oogschaduw, daar ben ik niet zo'n fan. Maar ja, dat is persoonlijk hé (:

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuk artikel en je hebt alles duidelijk uitgelegd!
    xoxo

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Die meiden op die eerste foto lijken echt poppetjes!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Such a lovely post: in love with the retro glamour one!
    Take a look and if you want we can follow each others: Cosa mi metto???
    Win a $60 gift card to spend on The Quiet Riot

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat een leuke looks, lekker gevarieerd ;)

    Trouwens, ik houd een give away op mijn blog, je kunt nog steeds meedoen. Als je al meedoet: wat leuk! Als je nog niet meedoet: breng daar verandering in ;) » http://letsdothepenguin.blogspot.com/2012/04/bron-het-is-de-bedoeling-dat-je-ooit.html#comment-form ♥

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wat een prachtige meiden toch he!! :)

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Wauw, er komen hele gave trends aan! Sowieso ben ik voor de poppige trend, vind het heel schattig staan. :D Felle lippen, hello!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Ik vind het echt heel mooi!! Gewoon natuurlijk..

    BeantwoordenVerwijderen
  9. super leuk blog! wij volgen je terug!

    BeantwoordenVerwijderen

 
All Beauty for You © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects