Tips voor mooie handen



Handen zijn ontzettend belangrijk. Het zijn je versite kaartjes want je geeft mensen vaak een hand en het is een deel van je eerste indruk. Daarom ga ik jullie vandaag tips geven om te zorgen dat je super mooie handen & nagels zal krijgen!



Eet gezond

 
Als eerste, drink voldoende! En dan bedoel ik.. water precies gewoon simpel water want dit is namelijk het allerbeste.Niet alleen voor je nagels en handen maar voor heel je lijf! Probeer daarom echt aan 2 liter water per dag te komen.

Ook je voeding is belangrijk voor je nagels. Eet bijvoorbeeld veel producten waar kalk en calcium in zit bijv. zuivel zoals melk, kaas, ei, yoghurt en kwark deze voedingsmiddelen zijn ook heel goed voor je botten. Ook moet je natuurlijk groente en fruit eten. Eet gemiddeld 2 stuks fruit per dag en 2 ons groente ( 200 gram) En ook is het belangrijk om voedingsmiddelen zoals noten, vette vis (zalm, paling) te eten. Oja, kies altijd voor de meest natuurlijke producten dus ga voor zilvervlies rijst i.p.v. ongezonde witte rijst. En kies voor volkoren brood i.p.v. wit brood.

 

 

Gebruik een handcrème



 Een handcrème is een must je krijgt er zachte en gehydrateerde handen van. Dit is niet alleen fijn voor jezelf, maar ook voor degene die je een hand geeft. Zorg dat je altijd handcrème bij je hebt. Leer je zelf aan om altijd eventjes je handen in te smeren voor het slapen gaan. Op deze manier blijven je handen altijd zacht en verzorgt.

 

 

Doe handschoenen aan tijdens kou



 Van kou worden je handen droog. Mocht je de kou ingaan, doe ze dan aan. Niet alleen lekker warm voor je handen maar verkomt dus ook uitdroging. Ook tijdens schoonmaken is het verstandig om handschoenen te dragen. Veel schoonmaak producten, zoals afwasmiddel, zijn ervoor gemaakt om vetten los te weken. Dit maakt je handen ook droog en droogt je nagels uit.

 

 

Beweeg je handen!


Beweeg af en toe je handen, vooral als je (voor je werk) lang stil/ achter een computer moet zitten.
Schut ze even los en masseer ze even. Dit zorgt voor een betere doorbloeding. Ook typen is goed voor je nagels door deze kleine 'stootjes' wordt ook de doorbloeding beter en stimuleert je nagelriemen om meer keratine ( materiaal waar van je nagels gemaakt zijn) aan te maken waardoor je nagels dus sneller groeien.

 

 

Verzorg je nagels en nagelriemen


Verzorg je handen en nagels goed, dit is heel belangrijk want je wil toch wel iemand een hand geven met netjes verzorgde handen.. Lak je nagels dus in een mooi kleurtje, vergeet niet een base - en top coat te gebruiken. En vijl je nagels in een model na jou wens. Vergeet ook niet om je nagelriemen met een olie en ook met handcrème. Geef ook regel matig je handen en nagels een nagel badje ( zie DIT artikel voor uitgebreide uitleg+tips)

Als je mooie verzorgde handen en nagels hebt zullen mensen er ook complimentjes overmaken en wie wil dat nou niet?


Ik hoop dat jullie er iets aan hebben, heel veel succes! Als jullie vragen hebben dan zie ik ze wel verschijnen bij de reacties ;)

Hebben jullie nog tips voor mooie en verzorgde handen?

Follow Love 4 Nails by Lisa

10 opmerkingen:

  1. Wat een leuk en handig artikel! Ik doe dit eigenlijk allemaal en moet zeggen dat ik erg tevreden over mijn handen ben!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. wat een handig artikel, goede informatie! xliefs

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Handig :) leuke blog trouwens, ik ga je followen x

    BeantwoordenVerwijderen
  4. erg handig maar wel heel erg veel dingen waar je op moet letten dan:P
    Ik heb al snel hele koude plak handen:s is daar ook iets tegen te doen?

    Bedankt voor je lieve reactie:)

    GRoetjes
    Daniëlle

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. ik zal je vraag vrijdag bij de 'vrijdag vragen' beantwoorden oke? (:

      Verwijderen
  5. Handig artikel! Helaas bijt ik nagels (ja daar moet ik echt mee stoppen), want mooie nagels zijn leuk om te lakken!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Goede tips weer, ik moet mijn handen vaker insmeren, doe het echt te weinig. Dat merk je echt!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Hey nice blog here, would you like to follow each other? visit my blog and let me know!
    XOXO
    Ylenia

    BeantwoordenVerwijderen
  8. love the first pic!


    http://fashion-gourmet.blogspot.com/

    BeantwoordenVerwijderen

 
All Beauty for You © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects