Tips voor zachte handen



Gellukkig, het koude seizoen is zo'n beetje weer voorbij. Maar ook met dit mooie weer is het ook belangrijk dat wij onze handen goed blijven verzorgen. We doen zomerse kleren aan, lakken onze nagels in felle kleurtjes , dan moeten onze handen er ook goed uitzien toch?
Deze tips voor zachte handen helpen je een handje.


Handcrème

Gebruik een handcrème om je droge handen weer wat zachter te maken. Droge handen hebben vocht nodig en daar kun je met handcrème voor zorgen. Er zijn veel verschillende soorten handcrème, dus voor elk type handen is er wel een juiste te vinden.

Scrub

Wil je snel hele zachte handen, masseer je handen dan in met een (zelfgemaakte) scrub. Doe een beetje olijfolie in je handpalm en doe daar wat zout/suiker bij. Wacht even totdat het goedje goed gemengd is en masseer je handen goed in met dit vettige zelfgemaakte scrubje. Spoel daarna je handen af met lauwwarm water en vergeet vooral niet goed je handen af te deppen (niet wrijven!). Als je hier geen zachte handen van krijgt!

Zonnebrand

Ook je handen kunnen verouderen of droog worden door de zon. Zorg daarom dat je met het mooie weer ook je handen voorziet van een laagje zonnebrand. Het is ook slim om je handen regelmatig in te smeren met een handcrème die een zonnefactor bevat.

Handschoenen

Het is belangrijk om tijdens het afwassen of schoonmaken rubberen handschoenen te dragen. Het sop waarmee je schoonmaakt, heeft namelijk een ontvettende werking. Als je vaak schoonmaakt of regelmatig afwast is het dus verstandig handschoenen te dragen om uitdroging te voorkomen.
Dat is dus niet alleen belangrijk voor je handen maar ook voor je nagels!

Katoenen handschoenen zijn handig voor het slapen gaan. Als je ’s avonds je handen insmeert met een dikke laag handcrème, kan de crème het beste intrekken als je katoenen handschoenen draagt. Het is misschien even wennen, maar die zachte handen komen de volgende ochtend tevoorschijn.
Hier heb ik ook een artikeltje over geschreven hoe je dat met de buget handschoentjes van Essence kan doen kijk HIER voor die review.



Ik hoop dat jullie er wat aan hebben, veel succes en als je vragen hebt stel je ze hieronder bij de reacties ;)

Wat zijn jullie ultieme tips voor zachte handen?
Follow Love 4 Nails by Lisa

9 opmerkingen:

  1. Handige tips!
    liefs

    BeantwoordenVerwijderen
  2. thank you for the lovely comment you left on my blog, yes it would be really cool if we could follow each other!!!
    Where would you like me to follow you?
    Amee
    www.new-yorkdoll.blogspot.com
    xxx

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik vind het altijd heerlijk aanvoelen als ik mijn handen scrub en vervolgens insmeer met een handcreme, helaas doe ik dit bijna nooit. xD

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Love your blog, so cool! wanna follow each other?

    xoxo, Alessia

    THE CHILI COOL


    FACEBOOK

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Thank you for your lovely comment on my blog, I'm following you and would love you to follow me back x

    http://Heidi-likes.blogspot.co.uk

    BeantwoordenVerwijderen
  6. love all your posts! and thank you for a lovely comment!
    would you like to follow each other? i would love to follow you :)

    love,

    thehoinsoho.blogspot.com

    BeantwoordenVerwijderen
  7. wow! great pics. i followed you now! :)

    http://preciouslovestyle.blogspot.com/

    BeantwoordenVerwijderen

 
All Beauty for You © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects