Vrijdag: 2x Beauty vragen!Waarom heeft lippenstift een andere kleur op de lippen dan in de ‘stift’? 
Lippen hebben een ondertoon die een kleur kan intensifiëren of juist oplichten. Bij iedereen is deze ondertoon anders. Een kleur lippenstift kan bij de een dus mooi staan en bij de ander niet. Als je twijfelt bij een aankoop, test dan op je lippen.
Tip: Vind je een test lippenstift niet hygiënisch? Gebruik dan een kwastje en neem wat lippenstift van de zijkant van de stift.  Hoe vind ik de perfecte foundation qua kleur?
Het heeft geen zin om je foundation op je hand te testen, want de huid is daar altijd anders dan de kleur van je gezicht. Breng de foundation aan op de kaaklijn,als je hem haast niet meer ziet heb je de juiste kleur Vraag evt. bij een drogist/ parfumerie of ze deze willen aanbrengen.

Succes!


Follow All Beauty for You

6 opmerkingen:

 1. Thank you for your great tips. I find that lipstick changes color on me and I just can't wear certain colors.
  xo
  Sharon

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Lippenstift ziet er altijd zo gek uit bij mij! Mijn eigen lippen zijn best donker en ik wil juist lichte kleurtjes op dan maar dat is nooit echt een succes.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Altijd handig dit soort artikelen :).

  Liefs, Mariette

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Altijd handig dit,
  liefs :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Goede tips weer! Sowieso zijn je lippen ook gekleurd en ze zeggen dat je vingertoppen eigenlijk richting je lippen gaan. Althans, de kleur dan. Toevallig hoorde ik dit van iemand die in de Ici Paris werkte en zij swatchte haar lipsticks daarom op haar vingers, misschien ook een tip. :D En dan gewoon je hand bij je lippen houden. ^^

  BeantwoordenVerwijderen

 
All Beauty for You © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects