I didn’t fail the test, I just found 100 ways to do it wrongHet is weer begonnen; de proefwerkweek! Tot en met 19 juni moet ik weer met mijn neus in de boeken, want elke dag liggen er weer proefwerken op mij te wachten…Maar liefst 2 tot 3 per dag, en ook nog een shuttle run met gym (zo lang mogelijk rennen in een kwartier ahhh!) Ik heb het heel druk op moment, mijn planning is gigantisch -toch wel zeker 5 uur per dag leren- en natuurlijk moet het mijn school weer zijn die ons gewoon vrolijk 8 lesuren laat draaien. En alsof het niet erger kon voel ik me ook niet helemaal lekker. Ja i know wat ben ik toch een geluksvogel hea.. 
Maar goed, genoeg daarover. Ik wou jullie even mededelen dat er tot mijn spijt nu om de dag een artikel online komt. Simpel weg omdat ik het gewoon te druk heb. Na de proefwerk week komt er natuurlijk weer elke dag een artikel online. Ook qua reacties zal het iets stiller zijn, maar ik zal mijn best doen om zo vaak mogelijk jullie blogs te bezoeken en een reactie te geven. Ik zal in de tijd die ik heb alles uit de kast halen omdat voor elkaar te krijgen ;)
Nogmaals,het spijt mij heel erg.
Ik hoop dat jullie het een beetje snappen.

Hele fijne dag,
Liefs x
Follow All Beauty for You

3 opmerkingen:

 1. Hey lisa! wij hebben je getagd, ga snel even kijken :)
  liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Bah, wat had ik altijd een hekel aan proefwerkweken. Succes ermee! x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Succes! Ik heb over twee weken SE week, ook geen pretje..
  Liefs,
  xx

  BeantwoordenVerwijderen

 
All Beauty for You © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects