Tips voor sterke nagelsJe kent het wel, ingescheurde nagels en nagels die snel afbreken. Heel vervelend, maar er is wel wat aan te doen! Met onderstaande tips voor sterke nagels, heb je snel weer nagels die niet steeds breken. Want ook jij kan mooie lange nagels hebben!Vijlen

Als je last hebt van slappe nagels die snel afbreken, zorg dan dat je je nagels niet knipt maar vijlt. Het beste is dan om dit met een zandvijl of glasvijl te doen.En het belangrijkste van alles: vijl een kant op! Vijl je nagels met de groeirichting mee, dus van buiten naar binnen. Ook het is het slim om altijd een kleine vijl bij je te hebben voor het geval er toch nog een scheurtje ontstaat. Als je er snel bij bent, kun je de schade beperken door gelijk het scheurtje weg te vijlen.

Geen aceton

Als je nagellak eraf moet is een nagellakremover zonder aceton het beste. Aceton is namelijk echt killing voor je nagels, waardoor ze broos worden en eerder afbreken en inscheuren. De nagellak zonder aceton is wat milder en zal je nagels sparen!


Nagelcrème

Niet alleen je handen, maar ook je nagels kunnen wel wat verzorgende crème gebruiken. Er zijn verschillende nagelcrèmes die helpen je nagels sterker te maken. Bij regelmatig gebruik van een nagelcrème worden je nagels een stuk sterker, waardoor ze minder snel afbreken. Houd daarom altijd je nagels, nagelriemen en handen vet!

 

Nagellak

Zelfs met het lakken van je nagels kun je ze sterker maken. Voor deze tip heb je wel wat geduld nodig, want het kost wat tijd. De eerste laag nagellak kun je het beste dun aanbrengen en vervolgens een half uur laten drogen. Daarna breng je de tweede laag aan, die een stuk dikker mag zijn. Ook deze moet je een half uur laten drogen. Het neemt wat tijd in beslag, maar het resultaat zal er zijn! Door deze methode worden je nagels versterkt. Bovendien zijn er verschillende soorten nagellak te koop, die beloven je nagels sterker te maken. Lees altijd wel eerst altijd een review want ze zeggen zo veel in deze tijd, je wil niet dat je dalijk blut bent aan alle middeltjes terwijl je nog steeds met je nagels zit en het niet helpt ;)

 

Vitamines

Als je nagels snel breken, kan dit duiden op vitamine tekort. Voedingssupplementen met tarwekiemolie en biergist helpen je nagels sterker te maken. Ook zijn er vitamines die goed zijn voor je huid, haar en nagels. Hier zit onder andere brandnetel in, dat voor sterkere nagels zorgt. Vergeet ook niet te drinken!

Ik heb (inmiddels had) ook heel erg zwakke nagels, echt een ramp. Ik heb alles maar dan ook alles geprobeert, maar toen kwam ik er gewoon achter dat ik gewoon te weinig dronk, ik donk ook niet veel.. ja dat is heel slecht i know.. Als je namelijk last hebt van zwakke nagels zijn je nagels uitgedroogt en dat moet je verhelpen door veel water te drinken. Probeer elke dag zo'n 2 liter water te drinken. Het is niet alleen heel goed voor je nagels maar het spoelt ook alle afval stoffen weg uit je lichaam en zorgt ervoor dat je er mooi en fris uitziet ;)

Heel veel succes!

Follow Love 4 Nails by Lisa

6 opmerkingen:

 1. Very good, my nails break all the time. I will use these!! xx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik houd ze lekker kort en daardoor zien ze er veel beter uit dan wanneer ik ze probeer te laten groeien.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Handige tips, ik ga er zeker een paar gebruiken ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik houd mijn nagels lekker kort, werkt ook een stuk fijner. :D

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik weet dat ik naar 1 kant moet vijlen, maar ik heb er gewoon zo het geduld niet voor, haha xd Toch maar even die gewoonte veranderen.
  Gelukkig heb ik wel een nagellakremover zonder aceton in huis.
  Leuk artikel! ;)
  xxx

  BeantwoordenVerwijderen

 
All Beauty for You © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects