Wat...Hoeveel paar?!

Gisteren las ik op Nu.nl een artikel over het aantal schoenen dat vrouwen hebben. Uit Amerikaans onderzoek blijkt dat de gemiddelde vrouw zo’n 17 paar schoenen in de kast heeft staan. Drie paar daarvan wordt vaak gedragen.

Veel schoenen VancityAlliecom





In eerste instantie dacht ik “17? Zoveel paar schoenen heb ik echt niet!”, want ik vind niet dat ik een schoenentic heb.
De gemiddelde vrouw koopt drie paar nieuwe schoenen per jaar en geeft daar ongeveer 35 euro per paar aan uit, terwijl bijna een derde meer 75 euro per paar uitgeeft.

Ik val wel onder ‘de gemiddelde vrouw’ qua uitgaven. 100 euro per paar wil ik nog wel eens uitgeven als het echt hele mooie en degelijke schoenen zijn (lees: goede sneakers van adidas/ nike enz.) , maar vaak zijn ze goedkoper dan dat!



Ik heb altijd het idee dat mensen om mij heen veel meer schoenen hebben dan ik, dus ik ben eigenlijk wel benieuwd hoeveel schoenen jullie in de kast hebben staan!

Follow All Beauty for You

7 opmerkingen:

  1. Ik heb maar 3 paar, schaamschaam
    xx

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik heb 42 paar schoenen die ik nog gebruik. Ik schaam me een beetje :$

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik heb er zeker al 10 denkik. Na eens goed nadenken en tellen heb ik er 13, maar ik doe eigenlijk altijd dezelfde sneakers aan :)
    xoxo

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ik heb ongeveer 13 paar schoene, vind ik nog meevallen eigenlijk :D
    xx Elize

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ik heb geen idee maar ik ben wel bang dat ik iemand ben die het gemiddelde opkrikt haha...

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Oh.. dat heb ik ook. Ik heb superveel sneakers, nouja valt ook weer mee, maar draag er maar een paar. :') Terrible. xD

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Ik vrees dat ik toch wel aal 17 kom... Misschien zelfs meer maar ik ben al iets ouder dan de meeste van jullie ;)

    BeantwoordenVerwijderen

 
All Beauty for You © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects