What's your choise?

Vandaag heb ik een apart artikel voor jullie, teminste anders dan anders..Ik ga soms eens in de zoveel tijd jullie een vraag stellen of laten kiezen en dan ben ik benieuwd naar jullie mening (: Een soort van 'question of the day' dus.

Vandaag is de stelling:
Wat.. Blogspot of Wordpress?

Ik heb zelf een blog op blogger, maar ik hoor van veel mensen dat wordpress veel meer mogelijkheden heeft. Vind jij dat ook, waarom? Heb jij nog andere voor- en nadelen van allebij of van een?
Laat me het weten want ik ben heel erg benieuwd naar jullie mening! (:

Fijne zondag allemaal!,
Liefs ♥

ps. er komt vanmiddag weer gewoon een artikel online dus vergeet die niet even te lezen ;)
Follow All Beauty for You

3 opmerkingen:

 1. Ik heb blogger en ik vind het echt fijn. Voor mij is het makkelijker omdat ik de optie heb om zelf mijn lay-out te maken. En bij wordpress heb je dat niet. Daarnaast vind ik de systeem vreselijk. Maar andere mensen vinden het juist leuk. Ik zou zeggen maak een account met een nieuwe e-mail adress om te testen en als je het leuk lijkt ga je door.

  PS : Bij wordpress moet je betalen om je eigen thema te maken volgen mij.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik gebruik Blogger en ik ben er wel heel tevreden mee eigenlijk..

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik zat op Blogger, maar ging over naar Wordpress, omdat zij veel meer opties hadden. Oké, ik snapte Blogger ook niet! :') Wordpress ook niet helemaal, maar ben tot nu toe nog steeds blij met de stap die ik toen had gemaakt. :D

  BeantwoordenVerwijderen

 
All Beauty for You © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects