Tips voor een Frence ManicureEen french manicure nail art geeft je nagels een mooie, verzorgde uitstraling aan je nagels. Maar voor vele meiden is dit nog erg lastig om perfect voor elkaar te krijgen. Maar met deze tips voor een french manicure, kun je het zelf ook als een echte prof!


Handen

Verwijder eventueel oude nagellak. En ontvet altijd even je nagels door een watje met nagellak remover even over je nagels te halen. Zo blijft de lak beter zitten.

Vijlen

Zorg dat je je nagels eerst mooi vijlt. Voor een french manicure is het mooi om je nagels vierkant te vijlen. Maar rond kan ook erg mooi zijn.

Basecoat

Ook bij de french manicure is het belangrijk dat je voordat je begint een basecoat aanbrengt. Deze basecoat beschermt je nagels tegen verkleuren. Zorg zeker met een french maniure voor een doorzichtige basecoat.

Witte lak

Nu begint het echte werk! Maak met een goede dekkende witte lak in één keer een lijntje aan de bovenkant van je nagels. Ga een beetje mee met de vorm van je nagels, hoe meer de witte lijn een boogje is hoe natuurlijker.  Zorg dat je altijd je kwastje stil houd en je vinger draait.
Mocht je lijntje niet in één keer perfect lukken, probeer het dan nog een keer. Als je een klein gedeelte weg wilt halen, kun je dit doen met een wattenstaafje. Lukt het je na een paar keer oefenen echt niet, dan kun je altijd nog met speciale sjablonen voor french manicure aan de slag gaan, deze zijn er al voor een paar euro van Essence.

Roze lak

Nu het witte laagje erop zit, breng je een lichtroze lak aan over je hele nagel. Zo lijken je nagels extra natuurlijk. Het is wel belangrijk dat je de roze lak pas aanbrengt als de witte laag goed gedroogd is, anders wordt de witte lak beschadigd en is al je werk voor niets geweest. Je kunt kiezen voor een matte roze lak voor een natuurlijk effect of een glitterlakje voor een glamour effect!

Topcoat

Tot slot doe je een topcoat op je net gelakte nagels. Ook hier is het belangrijk dat je dit doet wanneer de nagellak goed opgedroogd is. Laat de topcoat goed drogen, en klaar ben je!

Als je nog wil kun je bijvoorbeeld kleine steentjes toevoegen of een klein detail toevoegen door middel van te stempelen of iets kleins met de losse hand toe te voegen.

Ik hoop dat jullie iets aan dezze tips hebben,
Succes!

Follow Love 4 Nails by Lisa

8 opmerkingen:

 1. Thank you for visiting my blog
  Following you now
  Hope you do the same

  www.candyvioleta.blogspot.in

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Goede tips weer. Doe zelf nooit een French manicure maar vind het wel mooi en verzorgd staan.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb net met Lynn een nail workshop gehad en we hebben allebei french manicure :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Goeie tips! Vroeger maakte ik altijd french manicure, doe het de laatste tijd wat minder. Ga het toch maar weer eens doen omdat het wel heel mooi staat :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Goede tips. Ik vind het nette aanbrengen van de witte lijn altijd erg lastig en dit lukt dan ook bijna nooit, haha! Misschien moet ik het dus maar eens proberen met een wattenstaafje, inderdaad. :) xx

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Very interesting post!
  Check out my blog!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Gorgeous nails! Laatst wilde ik het ook doen, maar faalde zo hard. xD

  BeantwoordenVerwijderen

 
All Beauty for You © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects