Let's Nail-art!

Er zijn tegenwoordig veel manieren om je creativiteit en fantasie erop los te laten door middel van een nail-art. Het is niet alleen maar meer stripers, saté-prikkers, dotting-tools en sponsjes waarmee we de mooiste creaties kunnen maken, maar ook de stempel nail-art en water decals beginnen steeds populairder te worden.. Beniewd? Lees verder!

Laatst kreeg ik een leuk pakketje thuis gestuurd van Nailsways met daarin wat leuke nagel-spulletjes.
Onder andere een image-plate en ook 2 pakketjes met water decals.
Als eerste deze image-plate. Ik vind de figuurtjes echt heel leuk, ik vind het altijd leuk om bloemen te maken (kijk mijn met de had gemaakte nail art). Dus ik was echt heel blij toen ik de leuke figuurtjes zag.
Bij stempel nail-art is het altijd heel belangrijk dat je de goede spullen hebt om mee te werken. Zorg altijd dat je een goede stempel en schaper hebt, een speciale (stempel) nagellak is ook handig want hoe dikke de lak is hoe fijner het stempelt. En zorg natuurlijk ook voor een image-plate met diepe groeven zodat de afbeelding goed op je nagels komt.
Als ik naar deze image-plate kijk is dat helemaal goed, de figuurtjes komen mooi op mijn nagel.

Ook zaten er 2 velletjes met water decals bij, ik moet toegeven dat ik helemaal niet zoveel ervaring heb met deze ''vorm'' van nail-art. Water decals zijn een soort tatoeages voor je nagels. Ken je nog die plak tatoeages die je vroeger bij chips en kauwgom kreeg? Zo werkt het!
Het werkt dus als volgt; je kiest de afbeelding die je wilt en je knipt die uit. Vervolgens maak je de achterkant nat en haal je met een pincet de afbeelding eraf, zodat je een soort doorzichtig velletje krijgt met de afbeelding erop. En dan plaats je die op je nagel. Best lastig, gelukkig staat er op de achterkant ook nog een beschrijving ;)

En dan is dit het resultaat! Ik vind het er leuk uit zien, weer eens wat anders want zo zou ik het niet zelf kunnen maken. Het vereist wel wat oefenen, maar dat is met alles als je het nog maar een paar keer gedaan hebt toch? ;)
Al deze producten, en nog veel meer nagel en make-up spulletjes kun je vinden bij Nailways.nl

Wat vind jij van de resultaten?
Kende je de webshop Nailways.nl al?

Deze review bevat producten die door een bedrijf zijn opgestuurd, lees daarom mijn disclaimer
Follow All Beauty for You

6 opmerkingen:

 
All Beauty for You © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects