Review: producten van ELF



Als je onder het kopje 'reviews' kijkt zul je waarschijnlijk dit merk het meeste tegenkomen. Eyes Lips Face (ookwel E.L.F) is zeker een van mijn favoriete webshops. Behalve dat de producten mij vrijwel altijd goed bevallen, zijn ze ook heel betaalbaar!
Vandaag laat ik jullie een review zien met daarin een aantal producten van deze bekende webshop, enjoy!

Ook super, het word altijd in zo'n leuk papiertje geleverd. Het lijkt echt of je een cadeautje openmaakt (:


E.l.f Tinted Moisturizer SPF 20






















Als eerste begin ik met deze tinted moisturizer, ook wel een getinte dagcrème.
Dit is wat ELF zegt over dit product:

''Deze lichte gehydrateerde formule beschermt je huid tegen schadelijke invloeden van buitenaf en van de zon 
dankzij de UVA/UVB SPF 20. Geef de huid een mooie en glanzende tint. Bevat key-ingrediënten Aloe, komkommer en Vitaminen A, C & E.''

Klinkt goed! Het product bevat dus veel natuurlijke ingrediënten wat ik altijd fijn vind, dan heb ik niet het idee dat ik allemaal troep op mijn huid smeer. Ook is de SPF 20 natuurlijk super, met dit warme weer is het altijd belangrijk dat je jezelf beschermt tegen de sterke straling van de zon en in plaats van die plakkerige,glimmende en poriën-verstoppende  zonnebrandcrème op je gezicht te smeren kun je gewoon deze getinte dagcrème aanbrengen en je bent beschermt!




















Eigenlijk is dit product een soort BB-cream (blemisch balsem) wat op dit moment helemaal in is.






















De structuur van dit product is heel licht en vrij vloeibaar. Het product voel je dus niet zitten op je huid, het voelt gewoon heel natuurlijk.



Ook smeert het product goed uit, je kunt het vergelijken met de structuur van een dagcrème.


















Zoals je ziet geeft de getinte dagcrème van ELF een heel lichte dekking. Prima om bijvoorbeeld kleine vlekjes weg te werken. Dit product geeft je een mooi egale huid en frisse-uitstraling. Je zou ook eventueel na het aanbrengen het geheel kunnen afpoederen.

Dit product is verkrijgbaar in 7 kleuren. Waarvan ik de lichtste heb, Porcelain die precies goed is voor mijn huid. En wat helemaal leuk is is dat dit product maar 4 euro kost. Ik vind dat dit product zeker z'n geld waard is.

De E.l.f Tinted Moisturizer SPF 20 kun je HIER vinden.




E.l.f Cover Everything Concealer






















Concealer's kun je nooit genoeg hebben, het is zo'n handig product. Als je een vlekje of een pukkeltje hebt kun je dat makkelijk even wegwerken. En oja, vergeet die wallen niet!

Daarom was ik ook heel benieuwd naar deze concealer.























Een gele concealer, wat ik eerlijk gezegd niet vaak heb gezien. Een gele concealer is namelijk altijd een gok, zou hij niet te zien zijn onder je foundation? En is hij überhaupt te zien als je geen foundation draagt? Je wilt namelijk niet met gele vlekken in je gezicht rond lopen. ;)





















Ook is het een apart van deze concealer dat het geen vloeibare is maar een crème-concealer!
Vaak is dit heel handig bij mensen (zoals ik) die wel eens last kunnen hebben van een onzuivere huid omdat het over het algemeen beter dekt als een vloeibare concealer. Al met al wat ik heel benieuwd en ik testte het meteen uit:


Zonder concealer


Met concealer


Wauw! Wat een verschil! Ik was (en ben) heel erg onder de indruk van de goede dekking van deze concealer! Het fijne van de gele kleur is dat de roodheid meteen verdwijnt. Na het aanbrengen heb ik een poeder er overheen aangebracht en de concealer bleef gewoon de hele dag zitten.

Deze concealer is verkrijgbaar in 4 kleuren waarvan de andere 3 kleuren, huidskleuren zijn.
En wat ook super is, de prijs! Je betaalt namelijk maar 2,50 euro voor deze goede concealer.
Dit is zeker een aanrader als je wat vaker last hebt van puistjes, vlekjes of wallen.
Deze Camouflagecrème kun je HIER vinden.




E.l.f Liquid Eyeliner


























Dan laat ik jullie de Liquid Eyeliner zien. Zoals alle producten van Elf komt ook deze mooi ingepakt.





















Ik heb deze Eyeliner in de kleur Silver, een heel mooie zilveren kleur met shimmers erin.




(Mijn camera stelde niet helemaal scherp maar je kunt het nog wel redelijk zien) Dit is het kwastje van de eyeliner. Opzicht ziet het er goed uit, maar hij is wel wat lang tegenover mijn andere eyeliner's.



Ik vind de kleur echt prachtig, vooral in het zonlicht komt hij goed tot z'n recht. Op mijn hand ging het aanbrengen goed, behalve toen ik de eyeliner op mijn oog wou swatchen. Het is heel lastig om het mooi en ook goed aan te brengen. Het kwastje is niet echt heel handig om mee te werking omdat het niet meebuigt met de beweging die je maakt. Daardoor is het lastig om een mooi lijntje te maken. Ook willen de haartjes van het kwastje nog wel eens uit elkaar gaan staan onder het aanbrengen.
En ook dekt de kleur niet helemaal super, ik weet niet of dat nou alleen aan deze kleur licht en of de andere wel goed zijn maar ik moest er echt wel een paar keer overheen gaan wat dit resultaat gaf:
Ik vind het jammer dat ik deze ervaring heb met de eyeliner's van Elf. Ik heb namelijk al ooit een Eyeliner in de kleur Stardust  gehad die nog erger was als deze, bij het openen stonden de haartjes al helemaal uit elkaar. Maar misschien ben ik wel de enige met deze ervaringen en dekt een andere kleur beter. 
Het is in ieder geval het proberen waard want de eyeliner's kosten maar 1 euro. 
Dit product is verkrijgbaar in 11 kleuren en je kunt ze HIER vinden.

E.l.f Mineral Blemish Kit




















Dit was ook een van de producten waar is razend nieuwsgierig over was!
Dit zou namelijk een poeder zijn waarmee je puistjes kan aanstippen en waarmee ze vervolgens zullen verminderen.
Dit is wat ELF erover zegt:

''Deze concealer op 100% minerale basis bevat theeboom en wilgenschors die uw huid verzachten en uw probleemzones verdoezelt. Bij het dagelijks aanbrengen worden de poriën in uw huid samengetrokken waardoor puistjes en mee-eters geen kans van slagen krijgen en uw huid fris en natuurlijk oogt.'' 


Ook dit klinkt goed. Met ook goede, natuurlijke producten.

Ook ben ik heel blij dat er in dit product geen Talk zit. Talk zit tegenwoordig in bijna alle gezichts-poeders en zorgt dat je huid mat wordt, maar het zorgt er ook voor dat je huid verstopt raakt. Toen ik de ingrediënt las werd ik daar echt blij van.







Gebruiksaanwijzing



In de kit zit de Mineral Blemish Powder en je krijgt er ook een kwast bij. Het is heel fijn dat ze die kwast erbij hebben gedaan zodat je heel hygiënisch met het kwastje je 'probleem-zones' kan aanstippen in plaats van met je vingers. Het kwastje is ook van goede kwaliteit en lekker zacht.

Het is dus de bedoeling om als je een puistje hebt/ voelt opkomen het zeker één keer per dag aan te stippen met deze poeder.
Ik ben inmiddels deze poeder al wat langer aan het gebruiken en ik vind 'm echt heel fijn. De poeder zorgt ervoor dat mijn puistjes geen kans krijgen om uit te groeien tot iets mega's ;)
Wat ik ook soms doe is dat ik bijvoorbeeld mijn T-zone afpoeder, of als je last hebt van puistjes over je hele gezicht zou je het ook over je gehele gezicht kunnen aanbrengen.
Wat ik ook zo fijn vind van dit product is dat je het prima voor het slapen op een schoon- en gereinigd gezicht kunt aanbrengen, omdat de poeder niet afsluit en je huid laat ademen kan dat prima.
Dit product kost 8,- euro en dat vind ik het ook echt zeker waard.
De Blemish Kit kun je HIER vinden.


Conclusie

Ik ben echt heel tevreden over deze producten. Over de eyeliner ben ik wel teleurgesteld. Ik hoop dat ELF hier wel iets aan gaat doen, want het zou sonde zijn om het product zo te laten omdat het wel echt heel mooie kleuren zijn. De rest van de producten zou ik zeker aanbevelen. Het zijn allemaal kwalitatief goede producten in verhouden met de prijs, die er natuurlijk ook wel mag zijn ;)
Het is het dus zeker waard om even een kijkje te nemen bij de webshop van E.L.F: eyeslipsface.nl



Heb jij al ooit iets besteld bij ELF?


Follow All Beauty for You

9 opmerkingen:

  1. die tinted mosteriuzer lijkt me erg fijn, spf 20 is ook best veel :)
    x

    BeantwoordenVerwijderen
  2. mooie propducten leuk artiekel. Wel jammer van die eyeliner.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. De concealer lijkt me echt heel fijn!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat een leuke producten, die concealer leek mij eerst veel te geel maar hij staat je echt heel erg mooi!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. this is incred, love the photos
    i use this and i find it an amazing product!!
    Great post, thanks for sharing!

    if you like we can follow each other on bloglovin :)
    let me know!
    STYLE DECORUM

    BeantwoordenVerwijderen
  6. You have such beautiful blog :)

    Can we follow each other? :)

    BeantwoordenVerwijderen

 
All Beauty for You © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects