Review ROC Zonnebrand


Bescherming van je huid is altijd belangrijk en natuurlijk al helemaal in de zomer. Verbranden is namelijk wel het laatste wat je wil.. Ik denk dat iedereen wel eens verbrand is. Een pijnlijke rode en vervelde huid is niet echt charmant. Bovendien zorgt verbranding voor vroegtijdige rimpels en het kan de kans op huid-kanker vergroten. Natuurlijk wil je dit niet, dus zorg er voor dat je op dagen dat de zon fel is jezelf goed insmeert. En probeer altijd een dagcrème/foundation/BB-cream met een SPF erin te kopen.
Wat veel mensen (helaas) vergeten is hun gezicht in te smeren, wat zeker een van de belangrijkste stukken huid van je lichaam is. Deze huid is namelijk heel dun en kwetsbaar en natuurlijk wordt de gezichtshuid altijd aan zonlicht blootgesteld. Altijd insmeren dus! Daarom laat ik jullie vandaag een review zien van de zonnebrand van ROC.


Deze zonnebrand van ROC kreeg ik van de online apotheek Farmaline om voor jullie te testen. Deze zonnebrand is speciaal geschikt voor de gezichtshuid. Dat is heel fijn omdat je bij de normale zonnebrand snel last hebt van een vette glimmende huid, wat voor je gezicht niet erg prettig is. Daarom is het altijd fijn om een aangepaste zonnebrandcrème te hebben die je voor je gezicht gebruikt. Ik heb deze zonnebrandcrème getest en bij mijn huid (die al redelijk vet is van zichzelf) kreeg ik geen glimmende zones, heel fijn! Ook is het fijn dat het factor 50 is, waardoor je niet snel verbrand. Maar het ligt ook aan je huidtype welke factor je nodig hebt. Maar ik denk altijd maar zo: beter te veel beschermt, als te weinig ;)

Conclusie:

Ik vind dit een hele goede zonnebrandcrème. Niet alleen een goede bescherming, maar ook krijg ik geen glimmende/vette zones.

Prijs:

Deze zonnebrand kost normaal 15,50 euro maar omdat er nu 10% korting afgaat kost deze nu 13,95 euro

Het merk ROC verkoopt nog veel meer verschillende soorten zonnebrandcrèmes en ook andere verzorgingsproducten. Het fijne van ROC is dat ze voor elke huidtype wel iets verkopen dus het is zeker het kijken waard ;) Alle producten van ROC vindt je hier.

Kopen als:

 • Je een goede zonnebrand zoekt die zeker z'n werk goed doet.
 • Je last hebt van een vette huid en je wilt dat niet erger maken door een zonnebrand.
 • Je geen glimmende zones wilt krijgen door een zonnebrand, als je normaal een mooie huid hebt/

Skippen als:

 • Je niet zoveel geld wilt uitgeven aan een zonnebrand.

Dit product verkrijgbaar op Farmaline.nl 

Deze review bevat producten die een bedrijf naar mij heeft opgestuurd, lees daarom even mijn disclaimer

Follow All Beauty for You

5 opmerkingen:

 1. Zie de plaatjes niet, ligt dit aan mij?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. ja klopt, ik ga even kijken waar het aan ligt ;(

   Verwijderen
 2. Ik zie de plaatjes niet, wel goed review!
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Als het goed is zijn de afbeeldingen nu weer te zien.
  Er was een storing waardoor alle door mij genomen foto's weg zijn. Heel vervelend, ik baal er erg van natuurlijk. Probeer de schade zo veel mogelijk te beperken..

  BeantwoordenVerwijderen

 
All Beauty for You © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects