Mijn favoriete (gratis) Apps #1

In dit artikel laat ik jullie mijn favoriete apps zien die ik op mijn mobiel heb staan.
Als eerste.. mijn mobiel ofcourse! Ik heb een zwarte Samsung Galaxy S2, die ik in maart voor rond de 480 - 500 euro gekocht heb. Hij is een tijdje ''kapot'' geweest door een verkeerd geïnstalleerde Android versie, waardoor hij automatisch steeds opnieuw ging opstarten. Gelukkig is hij via de winkel waar ik hem gekocht heb gemaakt. Maar al met al is het de fijnste telefoon die ik ooit gehad heb, hij is geweldig ;)





Wordfeud




Ik doe het niet erg vaak meer, maar tegen af een toe een woordje leggen zeg ik geen nee.
Er is bewezen dat mensen die vaak Wordfeud spelen een grotere woordenkennis krijgen en ook het inzicht verbeterd.






Cosmetica Dierproefvrij Checker App

 Hier heb ik al eerder een artikel over gemaakt, kijk hier.
Scannen van de barcode, in dit geval bij een deodorant.

Dit vind ik een van de beste apps. Je kunt meteen zien of jou cosmetica dierproefvrij is door een handige scanner! Aanrader!



2 Player Reactor app

Dit is echt een super leuk spel die je samen met je vriend(in) kan doen. Je zit allebei aan een kant van het scherm en je hebt daar een vakje waar je kan drukken. Wie het snelst drukt, krijgt punten. Wie de meeste punten heeft, heeft gewonnen. Er zijn verschillende onderdelen in een spel bijvoorbeeld: Wanneer zijn er 5 gelijke symbolen? Of welke land + hoofdstad is correct?




Beauty Camera app

App die foto's lichter maakt en egaliseert. Dit is een goede app die z'n werk goed doet.




Uitzending gemist


Een heel handige app voor als je even een programma gemist hebt. Ik gebruik het vaak om mijn favoriete programma's terug te kijken.


faceEffects app



Dit is echt een geweldige app als je samen met je vriendinnen in een melige bui bent of als je gewoon zin hebt om te lachen! Bewerk elkaars gezichten met deze app en lach je rot! 



Wat zijn jullie favoriete apps? 

Follow All Beauty for You

4 opmerkingen:

  1. leuke apps! die laatste is erg grappig :0
    x

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Een aantal apps hiervan kende ik nog niet :o Maar wordfeud speelde ik in het begin echt heeeel vaak, en Player Reactor is zo leuk! Mijn vriendin heeft die op haar Samsung staan, dus dan spelen we het altijd :D

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hahaha! Leuk, daar zou ik me ook prima mee kunnen vermaken :-)

    BeantwoordenVerwijderen

 
All Beauty for You © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects