Editor’s Choice: Sans-online.nl




Online shoppen wordt steeds populairder, waarom zou je naar buiten gaan door de winterse kou als je lekker vanuit je stoel met een warme chocolademelk de nieuwste kledingstukken kunt bestellen?

Een site waar je online kleren kan bestellen is Sans-online.
Deze Nederlandse webshop verkoopt o.a kleren van Only, Vero Moda, EDC, Object, Vila.
Ook ik ging rond neuzen op deze site en heb mijn keuze laten vallen op deze mooie blouse van Only:





































Een mooie blouse,  van een transparant stofje wat het een beetje chique maakt.  De hals is speels geplooid en afgewerkt met een mooie rand kraaltjes.
Deze blouse  is perfect voor een de kerst.  Maar ook heel geschikt om naar een school of  feestje aan te doen! Met een vest of een colbert. En een stoere jeans eronder.
Prijs: 16,95 euro en in verschillende kleuren en dessins verkrijgbaar.


en deze armbanden set van Pieces:


Ik was ook heel blij met dit setje. Volgens mij is deze set niet in de winkel verkrijgbaar. De armbanden zijn van goede kwaliteit en met veel kleren te combineren. I like it!
Prijs: 12,95 en in 2 varianten verkrijgbaar.





Nadat ik mijn bestelling had geplaatst kreeg ik na 2 dagen  mijn pakketje binnen. (Voor 16,00 uur besteld is volgende dag in huis, maar ik was zo slim om s'avonds te bestellen ;)
Helaas ging er even wat mis, want ik kreeg de verkeerde set armbanden. Ik heb deze direct teruggestuurd via DHL. Gaat heel gemakkelijk allemaal,  alleen duurt het bij DHL ietsje langer.
De webshop gaat hier professioneel mee om, want uiteindelijk kreeg ik de goede set thuis bezorgt.


Op Sans-online kan je betalen met:

  •  IDeal (Nederland)
  •  overschrijvingen na ontvangst
  • Creditcard
  • Mastercard
  • Visa card

De verzendkosten in Nederland zijn 2,50 euro (geen verzendkostten boven de 25 euro). In België zijn de verzendkosten 7 euro (geen verzendkosten boven de 40 euro)


Sans-online.nl is een betrouwbare webshop en zeker een aanrader!

Follow All Beauty for You

2 opmerkingen:

 
All Beauty for You © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects