Review: Argan olie + kortingscode Arganwinkel.nl!









Ik ben altijd heel erg geïnteresseerd in natuurlijke beauty producten. Ik smeer daarom ook vaak kokosvet in mijn haar of ik smeer wat amandel olie op mijn nagels. Maar hebben jullie ooit eens van ''Argan olie'' gehoord? Deze olie zou in de beauty wereld hèt wondermiddel zijn voor je haar, nagels en voor je huid. Nieuwsgierig? Lees dan verder!

Er zijn veel verschillende soorten Argan olie in omloop. Maar de meest bekende winkel waar dit product verkocht wordt is Arganwinkel.nl, dit is een  winkel die gespecialiseerd is in alles wat met argan olie te maken heeft.









Dit is wat de Arganwinkel over dit product zegt:

 'Arganolie doet wonderen voor uw huid, haar en nagels. Want deze schaarse, volledig natuurlijke olie zit boordevol vitamines, antioxidanten en essentiële vetzuren. Dat maakt het uw gedroomde verzorgingsproduct.
Uw huid straalt
  • Argan verzorgt. Droge, trekkerige of vette huid? Niet met deze ultra-efficiënte hydraterende olie. Uw huid voelt fluweelzacht en soepel aan.
  • Argan herstelt. Littekens of striemen? Acne of eczeem? Psoriasis of een andere vervelende huidaandoening? U behandelt ze met succes en uw huid is weer gaaf en gezond.
  • Argan houdt uw huid jong. Vertraag zichtbaar het verouderingsproces: gom zachtjes uw rimpels weg en herstel de schade van zonnen en roken, vervuiling en stress. U ziet er merkbaar jonger uit.

Uw haar glanst
  • Argan verzorgt. Vergeet droog, weerbarstig haar. Voed het tot in de puntjes. Zodat het zijdezacht aanvoelt en prachtig glanst. Extra voordeel? U brengt het vlot in model.
  • Argan herstelt. Dun, futloos haar? Broos, beschadigd haar? Deze wonderkuur maakt het weer sterk en gezond. Want ze is rijk aan Omega 3, 6 en 9 en onverzadigde vetzuren.

Uw nagels zijn sterker
  • Argan verzorgt. Hydrateer uw nagels en nagelriemen en maak uw nagelbedden soepel en glad. Uw bonus? Uw nagels en nagelriemen glanzen perfect egaal.
  • Argan herstelt. Broze, beschadigde nagels worden weer sterk en gezond. Dankzij de juiste mix van vitaminen, mineralen en antioxidanten in deze olie.

Uw dubbele kwaliteitsgarantie
  • 100% puur natuur. Met Arganic-olie ervaart u het optimale effect. Want u krijgt een honderd procent puur concentraat. Zonder toevoegingen! Handgemaakt in het Zuidwesten van Marokko met de beste argannoten.
  • Ecocert-kwaliteitslabel. Arganic-olie kreeg van Ecocert, het kwaliteitslabel voor natuurvriendelijke producten, een exclusief Ecocert-keurmerk. Het beste bewijs dat duurzaamheid en respect voor mens en milieu centraal staan bij de productie.''
Mooi doosje gekregen van de Arganwinkel!




 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Huid

Mijn huid is altijd heel droog en vroeger heb ik ook veel last van eczeem gehad.
Vooral nu met dit gure weer heb ik er nog wel eens last van, zeker van een droge huid.
De olie deed mijn huid erg goed. Hij was minder droog en voelde zacht aan.
 
Beschrijving voor de huid

 

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 

 

 

 

Nagels

Heb erg droge nagels, die nog wel eens willen breken. Ik heb bijna 2 weken de olie op mijn nagels aangebracht voor het slapen en mijn nagels groeiden langer zonder te splijten. Waarschijnlijk omdat ze wat vetter waren door de olie. Nagels splijten namelijk als ze uitgedroogd zijn.
Beschrijving voor de nagels
 
Voor
 
Na

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Haar

Ik heb op verschillende manieren dit product getest:
 
  •  Mijn haar eerst gewassen met een milde shampoo en vervolgens het laten opdrogen. Toen de olie aangebracht en onder de kraan uitspoelen met shampoo.
Deze manier is het meeste effectief omdat de olie lang kan intrekken. Als je deze manier toepast moet je er wel opletten dat als je je haar uitspoelt onder de kraan en dat je ruim shampoo pakt. Als het nodig is kan je je haar 2x uitspoelen met shampoo. Dit omdat als je haar opgedroogd is het er nog erg vettig uit kan zien, dat wil je natuurlijk vermijden.
 
De andere manier is:
  •  Je haar wassen met shampoo, dan goed uitknijpen eventueel droog wrijven en vervolgens onder de douche er olie in doen. Even laten intrekken, dan uitspoelen.
Deze manier gaat het snelste maar is minder effectief omdat het minder lang kan intrekken.
 
 
Toch merkte ik dat mijn haar veel dikker, voller en glanzender was/leek. Deze olie is dus erg geschikt voor je haar.
 
Beschrijving voor je haar
 
 
 

 

 

 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Conclusie

Ik vind dit een erg goed product. Ten eerste is het een natuurlijk product en bevat het geen overbodige en slechte ingrediënten. Je weet dus wat je nou eigenlijk gebruikt.
Ten tweede vind ik dit product ook heel goed werken. Het is zeker een aanrader bij een droge huid. Zeker met dit weer is dit een heerlijk product om te gebruiken.
 
 

 

 

 

 

 

Kortingscode voor de Arganwinkel

Ik mag van de Arganwinkel een kortingscode weggeven voor hun webshop.
Dit is de code: SM2BLOG
Hiermee krijg je 20% korting op al je aankopen. De code is geldig t/m 1 januari 2013.
De olie van deze review kost normaal 35,50 euro . Hij is nu al in de aanbieding voor 29,95. En als je nu de kortingscode gebruikt gaat er nu nog 20% af!
 
 
















Deze review bevat een product dat door een bedrijf naar mij is opgestuurd, lees mijn disclaimer




Follow All Beauty for You

6 opmerkingen:

  1. Very good, will have to look into this :) x

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Een wondermiddel, zo klinkt het toch en wat leuk dat het in een houten doosje komt!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. wauw het ziet er heel erg goed uit!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. er hoor er veel over, ik ga m ook bestellen..handig die code!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. De manier waarop je je gedachten geuit inspireert me veel;;

    BeantwoordenVerwijderen

 
All Beauty for You © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects