Catrice LE: Cruise Couture




Zonnebaden op een jacht, een verkoelende duik in de diepblauwe oceaan en op pad naar de meest exclusieve feesten in de stad... Welkom in St. Tropez! De Limited Edition “Cruise Couture” van Catrice neemt je in juni 2012 mee op een trip naar de Côte d'Azur.

De wereld van kleuren combineert navyblauwe tinten met frisroze en koraalnuances. In de mode-industrie wordt deze kleurencombinatie "French New Wave" genoemd. De marinestijl is elk seizoen een terugkerend fenomeen, maar dit jaar hebben high-end fashion designers meer luxe toegevoegd dan ooit tevoren. Bikini's en badpakken worden gecombineerd met elegante accessoires en vormen zo een perfecte mix van strandmode en stijlvolle city looks. Of je nu naar het strand gaat of een dagje shoppen, deze frisse kleuren in verschillende blauwnuances, koraal-, abrikoos- en rozetinten zijn stijlvol en elegant - net als Catrice.





Cruise Couture by CATRICE – Eye Shadow Palette


Alle ogen zijn gericht op St. Tropez – dit is de ideale make-up voor onvergetelijke zomerdagen. Het Eye Shadow Palette is prachtig gedecoreerd en bevat zes oogschaduwkleuren met een zijdezachte textuur. Zomerse, fruitige roze- en abrikoostinten, twee navyblauwe tinten en glanzend wit.


Prijs: € 4,99













Cruise Couture by CATRICE – Gel Eyeliner


Dankzij de ultragladde geltextuur kun je net als professionele catwalk make-upartiesten nauwkeurig een langhoudende eyeliner aanbrengen. CATRICE Gel Eye Liner is eenvoudig in gebruik en biedt dezelfde precisie als vloeibare eyeliner - voor een bijzondere finish en een fascinerende, intense look. Nu verkrijgbaar in een zeer expressieve diepe oceaanblauwe kleur.


Prijs: € 3,99






Cruise Couture by CATRICE – Lashes To Kill Waterproof Volume Mascara


Je kunt onbezorgd genieten van alle waterpret, dankzij de verleidster onder de mascara's in een waterproof versie. De wimpers zijn na het eerste laagje al vol en perfect gevormd. Voor adembenemend volume, sensationele lengte en een unieke krul. Verkrijgbaar in 010 Black.


Prijs: € 3,99






Cruise Couture by CATRICE – Lip Appeal Lip Gloss


Subtiele kleuren en ultieme glans. Lippen zijn glossy eye-catchers met de zomerse tinten abrikoos en roze! Lip Appeal Lip Gloss maakt indruk dankzij de subtiele vanillegeur, flexibele precisie applicator, hydraterende formule, buitengewone glans en het exclusieve design. Verkrijgbaar in de frisse tint 060 Coralista, ook in het vaste assortiment, en de zomerse limited kleur C01 Welcome To Pink Tropez.


Prijs: € 3,79








Cruise Couture by CATRICE – Ultimate Shine Lip Colour


De zachte, crèmige textuur smelt op de lippen. Ultimate Shine Lip Colour biedt intensieve hydratatie en verzorging met medium dekking en ultieme glans. Verkrijgbaar in 110 Shy Flamingo en 220 Mrs. Brightside.


Prijs: € 3,99








Cruise Couture by CATRICE – Defining Duo Blush




Defining Duo Blush bevat twee zomerse tinten om de gezichtscontouren te benadrukken: één met een semi-matte en één met een glanzende textuur. De zijdezachte textuur met fijne, intense kleur- en glanspigmenten combineert optimaal voor een perfect resultaat. Verkrijgbaar in 050 Apricot Smoothie.


Prijs: € 3,49










Cruise Couture by CATRICE – Ultimate Nail Lacquer




De limited kleureditie neemt je direct mee naar de zomerse en kleurrijke Côte d’Azur: van warme koraal- en abrikoostinten tot heldere roze- en marineblauwkleuren. Met deze Ultimate Nail Lacquers worden de dagen aan de mooiste Franse kust chic en onvergetelijk. Het nieuwe extra brede kwastje garandeert een nog professionelere applicatie op de gehele nagel met slechts één streek. Verkrijgbaar in C01 Hi, Society!, C02 Jetsetter, C03 Welcome To Pink Tropez, C04 Feel The Yacht Beat en C05 Nautica.



Consumentenadviesprijs: € 2,49


















Cruise Couture by CATRICE – Beauty Bag



De beauty bag met luxe CATRICE dessin is een absolute must-have en de ideale metgezel voor een tripje naar de Côte d’Azur en andere kustplaatsen. Hét accessoire voor alle highlights van deze Limited Edition.




Consumentenadviesprijs: € 3,49








Deze LE 'Cruise Couture' is dus vanaf juni te koop in kruitvat en trekpleister.



Ik vind deze collectie wel leuk, normaal ben ik niet zo van de marine kleurtjes maar naar deze LE ben ik erg benieuwd. Juist omdat ze die marine kleutjes combineren met frisse zomer kleuren.
Ik kan dus niet wachten tot deze LE in de winkels ligt om te kijken of het echt wat voor mij is.
Vooral de nagellakjes, die ik trouwens er zo wel heel leuk uit vind zien.


Wat vinden jullie van deze collectie?

Follow Love 4 Nails by Lisa

13 opmerkingen:

  1. Ik vind de collectie erg leuk, maar heb nog niet een hebben gevoel bij een bepaald product!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. ja dat klopt heb ik ook..
      maarja als ik in de winkel sta en ik zie ze dan zal dat gevoel snel overgaan in hebben hebben hihi

      Verwijderen
  2. Ziet er wel leuk uit, maar ik vind m niet heel speciaal..
    Liefs,
    xx

    BeantwoordenVerwijderen
  3. ik vind het een super collectie, ik ben zó benieuwd naar het oogschaduw palette. Ik hoop dat ie goed gepigmenteerd is, dan word ik héél blij!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. ja ik hoop het ook, vooral die witte kleur. ik ben erg benieuwd

      Verwijderen
  4. very cool colors!!! I just followed you on Bloglovin!!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. I love catrice! Leuke collectie. liefs.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Het lijkt me echt een leuke collectie!
    xoxo

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Yeah! Eindelijk een betaalbare gelliner (waar ik vanaf weet, in ieder geval). En die lipsticks zien er ook heel mooi uit!

    xoxo Sootjeelina <3

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Ik vind het een leuke collectie, vooral de lakjes zien er mooi uit!

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Ik vind het echt een leuke collectie, ben zeer benieuwd naar de palette! :D

    BeantwoordenVerwijderen

 
All Beauty for You © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects