Review Producten Cosmetica Stunter

CosmeticaStunter.nl

Vandaag laat ik jullie een review zien van een paar beauty producten. Deze producten zijn te koop bijCostmetica Stunter. Cosmetica Stunter is een webshop waar ze allerlei dure producten van A-beauty merken verkopen voor veel minder geld als voor hoeveel ze in de winkels liggen! Dit is dus een heel goed alternatief voor als jij bijvoorbeeld niet erg veel geld te besteden hebt of je wilt graag een keer een duurder merk proberen maar je hebt geen zin om er veel geld voor uit te geven.

Laten we snel naar de producten gaan kijken!




Dit zijn de producten die ik toegestuurd kreeg van Cosmetica Stunter. Een lipstick van Maybeline, lipgloss van L'Oreal en een nagellakje van Manhattan.

Laten we beginnen met de lipstick van Maybelline. Ik vind het zo op het oog er erg leuk uitzien,leuke verpakking.


Van de 5 kleuren die er zijn heb ik deze mooie roze. Hij heet Autumn Rose en het is nummer 42

 Op de foto's lijkt de kleur een beetje oranje maar in het echt is het toch wel echt meer roze.
Ik vind het echt een prachtig kleurtje. Zo op het oog. Het is echt een warme roze kleur maar ik zie er ook wel een klein beetje rood in. En hij heeft ook een parelmoer glansje.

In de schaduw:                                                                                                                
In het zonlicht, nu kun je goed de mooie shimmers zien die erin zitten. Heel mooi! (:


                                                          
Ik vind het echt een prachtig kleurtje! Hij kan echt voor elke gelegenheid. Of je nou een feestje hebt of voor naar school dit kleurtje kan overal bij. Ook smeert de lippenstift heel fijn. Soms heb je nog wel eens bij een lippenstift dat hij een beetje hard aanvoelt. Maar bij deze is dat niet zo, hij is juist meer aan de zachte kant hij voelt een beetje creamy aan, ik vind het fijn maar je moet er van houden.




Dan de  Glam Shine Juice lipgloss van L'Oreal. Ook deze verpakking ziet er erg mooi uit en is handig in gebruik.



Ik heb deze gloss in de kleur 209 Juice Love.



Hij heeft ook een handige applicator die vrij klein is waardoor je heel presies de gloss kan aanbrengen.

In de schaduw:                                                                                 
In het zonlicht, ook deze gloss bevat hele kleine shimmers.


Dit is hoe de gloss er op mijn lippen uitziet. Ik vind dit ook een erg mooie kleur. Maar in vergeleiking met de lippenstift van Maybelinne is deze kleur niet echt geschikt voor altijd. Ik zou zeggen voor een feestje is 'ie leuk of bijvoorbeeld als je op bezoek gaat bij iemand. Maar niet echt voor naar school dan wordt het gauw een beetje to much. Vooral omdat dit kleurtje toch nog best wel rood is.

Omdat deze gloss 'juice' heet (dan denk ik meteen aan fruit) was ik bang dat hij een beetje chemisch zou ruiken, maar eigenlijk wat dat juist helemaal niet zo. Hij ruikt heel lichtjes naar fuit, i like it! (:

Ook smeert de gloss heel fijn en hij blijft lang op je lippen zitten.


En dan ten slotte het lakje van Manhattan. Eigenlijk ben ik nog helemaal niet bekent met dit merk dus ik ben erg benieuwd hoe mijn eerste lakje van dit voor mij nieuwe merk bevalt.


Ik vind dit op het eerste oog een heel mooi lakje. Mooie lichtblauwe kleur die ook goed bij de 'pastel' nagellak trend van deze zomer past.


Manhattan zegt van dit lakje dat het Fluoreserend is. En als ik goed kijk kan ik dat er ook wel uithalen namelijk als je goed kijkt zie je ook wel een blauwe glans in het lakje zitten. Ik ben bang dat dit niet goed te zien is op de foto's voor jullie. Maar wat de tekst zegt klopt dus wel.



Wat ik merkte toen ik het flesje open maakte is dat de nagellak heel dun is. Het kwastje van deze lak is trouwens wel heel fijn en je kunt er goed mee langs je nagelriem mee lakken.


Dit is het lakje na 1 laagje. Het geeft een blauwige glans, wat ook mooi zou kunnen om over een ander lakje heen te doen als een effect topcoat.


Dit is het lakje na 2 laagjes. Eigenlijk zou hij nog een derde laagje moeten hebben dan zou hij helemaal volledig dekken maar zoals ik al zij is de lak erg dun, hij dekt dus wat minder maar wel een groot voordeel.. hij droogt echt mega snel op! Nadat ik mijn nagels had gelakt in een mum van tijd waren mijn nagels al weer droog, erg fijn  (:



Prijzen op Cosmetica Stunter:

Mabybellinne Moisture Extreme lippenstift: 3,99 euro
L'Oreal Glam Shine lipgloss: 3,95 euro
Manhattan Fluo Club nagellak: 2,50 euro


Zou ik de producten opnieuw kopen?
Ja, ik vind de producten fijn en zeker de moeite waart om ze opnieuw te kopen, zeker voor die prijs.

Zoals ik al vertelde komen de producten uit deze review van Cosmetica Stunter, ben jij geinteresserd in deze producten. Of hou jij er ook van om lekker goedkoop #1 merken te shoppen? (wie niet haha (: ) bezoek dan de webshop van CosmeticaStunter.nl 


Hebben jullie ook een van deze producten en wat vind jij ervan?
Kende jij deze webshop al?



                                                             Deze review bevat producten die door een bedrijf zijn opgestuurd lees daarom even mijn Disclaimer.

Follow All Beauty for You

12 opmerkingen:

  1. Sure we can follow each other :)
    And I have followed your blog. Follower number 95..
    Can't wait for you to do the same :)

    xoxo
    www.arikayasmine.blogspot.com

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Jammer van het nagellakjes maar de andere twee producten zijn wel heel mooi!
    liefs

    BeantwoordenVerwijderen
  3. die lipstick vind ik erg mooi!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Jij hebt echt mooie nagels! Wow :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat een goede tip, ik kende deze webshop helemaal niet. Ik ga snel eens kijken. Ik heb wel wat lakjes van Manhattan en daar ben ik zeer blij mee!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. I just love the color of the lipgloss!:) kisses!

    BeantwoordenVerwijderen

 
All Beauty for You © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects