Shoplog Antwerpen



Belooft is belooft, zoals ik jullie vertelde in mijn b'day artikeltje zou er nog een shoplog van Antwerpen komen waar ik pas ben geweest.

Enjoy! (:




Als eerste deze oorbellen van I am, dit is een heel leuk klein winkeltje in de hoofdstraat van Antwerpen en ik had geluk want er was een huge sale bij I am (:
Helaas viel de sale in het algemeen in Antwerpen wel mee..


Daarnaast heb ik nog 6 Colour & Go lakjes van Essence gekocht. Hier komen nog uitgebreid swatches van. Ook heb ik (eindelijk!) de 'zo geweldige' Lemony Flutter. Ook hier komt nog een uitgebreide review van, maar ik kan alvast verklappen dat ik hem nu al zo'n 3 weken gebruik en ik kan niet meer zonder hihi (: Meer ga ik niet verklappen dat zie je in de volgende review.

Ook heb ik nog deze 2 shirtjes gekocht.


Dit is een heel leuk donker blauw kleurig shirtje met een wijde hals. Ik heb heel veel van dit soort shirtjes/topjes met zo'n hals, ik vind het gewoon altijd zo mooi staan (:


En ook nog dit witte shirtje. Ik vond 'm meteenn geweldig toen ik m zag (a) Hij doet me denken aan een shirt van Chanel, natuurlijk is deze niet echt, een goedkopere variant (lees: ik wil niet meteen mijn wel verdiende spaar centjes plunderen aan een echte ;) ) Maar toch vond ik hem super leuk.









Er komt nog een uitgebreid foto artikel, een soort vlog met allemaal foto's over dit dagje Antwerpen.

En wat vonden jullie ervan?
Ben jij al wel eens in Antwerpen geweest?


Follow All Beauty for You

13 opmerkingen:

  1. I love those colors they're perfect for spring!
    xo
    Sharon

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuke aankoopjes! Die oorbellen zijn erg leuk :)
    liefs!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. I love the nail paint colours and the blue top is pretty :)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Leuke spullen !!

    Lush is een erg goed merk ik heb toevallig het weekend ook van alles daar gekocht !

    Heb je hun maskers al geprobeerd ? :)

    Liefs,

    Jen
    http://the-fashion-milkshake.blogspot.com/

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wauw, geweldige aankopen heb je gedaan! De nagellakken zien er echt goed uit, leuke kleurtjes. :D Lemony flutter, jeeeeeej!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Hee, allemaal leuke Essence'jes! Ik heb ook een aantal van die lakjes en ze bevallen me zeer goed, zeker voor die lage prijs!
    De nagelriemcreme heb ik vandaag op zoveel blogs gezien, het schijnt het helemaal te zijn. Dan moet ik hem ook maar eens proberen. Hoe duur is hij=
    xx Anna

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Love the blue top! Thanks for stopping by and hi from China!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Ik kom er regelmatig maar de sale is niet zoals die nu al in Nederland is, de echte sale is pas in juli in België. Ik wou deze week ook de lemony flutter kopen maar toen ik het rook heb ik hem resoluut terug gezet. Niet mijn favoriete geur hoor!

    BeantwoordenVerwijderen

 
All Beauty for You © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects