Limited Edition “Coolibri” by Catrice




Catrice heeft voor de maanden juli en augustus weer een mooie limited edition. Een prachtige collectie die helemaal past bij de zomer. Mooi felle kleurtjes net als, zoals de naam van de collectie al zegt, de bont gekleurde colibri. De collectie is te koop bij Kruidvat.  Wat Catrice over deze LE zegt:


Fantastisch en prachtig kleurrijk - het is een wonderlijke vogel die zijn kleine, krachtige vleugels enthousiast spreidt en boven de bloesems van prachtige exotische bloemen zweeft: de kolibrie; met de mooiste kleuren van de Amazone. De adembenemende kleuren van de kolibrie bieden inspiratie voor de contrasterende en modieuze kleurnuances die de catwalks laten zien voor zomer 2012 - en komen tot uiting in de Limited Edition “Coolibri” by CATRICE. Zonnig geel, rijk groen, koel turkooisblauw, warm oranje-rood en fris roze nemen je mee naar de wondere wereld van de Amazone in juli en augustus 2012. De ideale make-up voor de zomer - fascinerend, licht en stralend mooi!



EYE SHADOW PEN EUR 3,49


De vier hoog gepigmenteerde kleuren van de crèmige en super langhoudende Eye Shadow Pen toveren je naar de prachtige wereld van de Amazone. De subtiele metallic glans doet denken aan de manier waarop de kleurrijke veren van de kolibrie weerspiegelen in het zonlicht. Dankzij de penvorm, de intrekbare tip en de zachte textuur met intense kleur is de oogschaduw eenvoudig en nauwkeurig aan te brengen.

  • 01 Precious Nectar
  • 02 Birds Flying High
  • 03 Virgin Forest
  • 04 Exotica








GOLDEN GLOW EYE LINER EUR 2,99


Fonkelende zonnestralen die het regenwoud oplichten bieden inspiratie voor de Golden Glow Eye Liner. Dankzij de hoog gepigmenteerde stralend gouden tint, geeft de eyeliner je look een bijzonder elegante en intens zomerse frisheid. De vloeibare textuur bevat fijne glanspigmenten en kan dankzij de handige applicator nauwkeurig worden aangebracht. Eén lijntje langs het ooglid is genoeg voor ongelooflijke expressie!

01 Precious Nectar





NECTAR GLOSS EUR 3,79

Zoete bloesems zijn de ultieme verleiding voor kolibries - bij voorkeur in prachtige, frisse en zomerse kleuren. Nectar Gloss geeft een trendy ‘wet-gloss’ finish en maakt je lippen onweerstaanbaar zacht met een lichte, semitransparante textuur en subtiele tint.

  • 01 Birds Flying High
  • 02 Feathery Pink
  • 03 Gorgeous Blossom
  • 04 Exotica





COLOUR REFRESHING LIP BALM EUR 4,99


Opfrissen! Zijdezachte lippen zijn een absolute must voor perfecte zomerse lipgloss- en lipstickstijlen. Verwen daarom je lippen met de crèmige, langhoudende Colour Refreshing lipbalm! Het hoogtepunt: deze lipbalm reageert op de pH-waarde van je lippen en brengt de natuurlijke, subtiele rode kleur naar boven. De lichte tint geeft lippen een zachte, frisse look.

Colour Refreshing Lip Balm







JELLY CHEEK TINT EUR 3,99


Jelly Cheek Tint is absoluut de 2-in-1 zomerfavoriet van dit jaar! Dankzij de lichte vloeibare geltextuur, kun je zelf de kleurintensiteit bepalen en schitterende accenten op je gezicht aanbrengen. Niet alleen je wangen zijn verzekerd van een prachtige rode tint, ook je lippen kun je langdurig rood kleuren. Dankzij het praktische potje, is het eenvoudig om de textuur met de vingers aan te brengen.

01 Abloom






ULTIMATE NAIL LACQUER EUR 2,49


Ultiem langhoudende textuur, ultieme dekking, ultieme kleur in de meest heldere Coolibri varianten! Hoogglans met of zonder glitter – deze nagellak vervult al je exotische kleurwensen.

  • 01 Birds Flying High
  • 02 Twist Of Lemon
  • 03 Abloom
  • 04 Exotica
  • 05 Virgin Forest










Wat vinden jullie van deze LE?

Follow All Beauty for You

7 opmerkingen:

 
All Beauty for You © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects