Tips om snel klaar te zijn met je Make up



Heb jij ook zo’n moeite met vroeg op te staan en sla je iets te vaak je wekker maar weer uit? Het resultaat is een snel ontbijt en douche en te weinig tijd voor je make-up. Maar hieronder vind je 4 tips om je make-up snel te kunnen aanbrengen, ook als je weinig tijd hebt.



Ogen

Omdat je er graag uitgeslapen uit wilt zien, besteed je de tijd die je hebt als eerste aan je ogen. Kies voor een zwarte mascara, want dan is het resultaat het snelst zichtbaar. Zorg dat de mascara die je hebt je wimpers krult, zodat je geen tijd kwijt bent aan het gebruik van een wimperkruller. Dep ook wat conceaoler onder je ogen zo zie je er uitgeruster uit.

Mond

Met lippenbalsem verzorg je je lippen al binnen één seconde en is dus een tijdbesparende manier om je mond te verzorgen. Ga je liever voor een glimmend glossje, dan voor lippenstift. Het glanzende zorgt voor een frisse look.

Blush

Het aanbrengen van poeder of foundation kost vaak wel wat tijd en vergt aandacht, omdat je niet met een gezicht vol vlekken rond wil lopen! Zorg als allereerst dat je een goed dekkende foundation pakt, dit voorkomt tig laagjes smeren waardoor je veel tijd kwijt bent. En vergeet niet wat blush snel op te doen voor een mooie finish.

Parfum

Een spuitje deodorant is zo opgedaan en ook aan parfum zul je niet veel tijd verliezen. Het is belangrijk om lekker en vooral fris te ruiken, dus zorg ervoor dat je parfum en deodorant op een vaste plek in de badkamer staan zodat je er snel bij kunt.
Zorg bij alle producten dat ze op een vaste plek staan, zodat je geen tijd verliest aan het zoeken van je make-up. Denk je dat je het niet zo snel kunt? Probeer jezelf een maximum tijd te geven voor je make-up en je zult zien dat het met de dag sneller gaat!


Succes!
Follow All Beauty for You

3 opmerkingen:

  1. Wishing you a weekend full of beauty!
    xo
    Sharon

    BeantwoordenVerwijderen
  2. handige tips!
    liefs, xx :)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Je wimpers krullen werkt ook, inclusief een laagje mascara of course! Het doet echt wonderen. ^^ Goede tips weer!

    BeantwoordenVerwijderen

 
All Beauty for You © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects