Catrice Limited Edition - Historie



Wie kent het merk tegenwoordig niet? Catrice! Het butget merk van deze tijd.
Dat Catrice ongeveer elke maand komt met een nieuwe Limited Edition, maakt het ook heel leuk. Ik post dan altijd graag over de nieuwste LE en kijk ik uit naar wanneer ze in de winkels liggen..
Natuurlijk heb je altijd favoriete LE's, ik vond namelijk 'Big City Life'  van oktober 2011 - november 2011 helemaal geweldig.
Om even terug te kijken om alle LE's die Catrice tot nu toe in het schap heeft gebracht heb ik ze voor jullie even bij elkaar gezet, kijk mee!




 

Limited Edition „Revoltaire” by CATRICE

mei 2012 - juni 2012
Revoltaire – wees wie je wilt zijn. Breek los van conventies en geniet van het leven, met nieuw elan! CATRICE brengt je in de stemming voor een kleurenrevolutie van lentetinten in mei 2012 met de Limited Edition "Revoltaire". Contrasten? Ja, graag!
Natuurlijk bruin, subtiel groen, behoudend grijs en zachte nudetinten vormen het decor voor heldere, felle kleuren – het samenspel onthult de ware expertise. Koraalroze, gifgroen... “Revoltaire” by CATRICE – laten we uitzien naar prachtige, nieuwe kleurencombinaties!




 

Limited Edition „Cruise Couture” by CATRICE

juni 2012 - juli 2012
Zonnebaden op een jacht, een verkoelende duik in de diepblauwe oceaan en op pad naar de meest exclusieve feesten in de stad... Welkom in St. Tropez! De Limited Edition “Cruise Couture” by CATRICE neemt je in juni 2012 mee op een trip naar de Côte d'Azur.
De wereld van kleuren combineert navyblauwe tinten met frisroze en koraalnuances. In de mode-industrie wordt deze kleurencombinatie "French New Wave" genoemd. De marinestijl is elk seizoen een terugkerend fenomeen, maar dit jaar hebben high-end fashion designers meer luxe toegevoegd dan ooit tevoren. Bikini's en badpakken worden gecombineerd met elegante accessoires en vormen zo een perfecte mix van strandmode en stijlvolle city looks. Of je nu naar het strand gaat of een dagje shoppen, deze frisse kleuren in verschillende blauwnuances, koraal-, abrikoos- en rozetinten zijn stijlvol en elegant - net als CATRICE!


Limited Edition „Nymphelia” by CATRICE

februari 2012 - maart 2012
Zacht en vrouwelijk en toch sterk en sensueel - dit is de perfecte omschrijving voor de wereld van de nimfen. Een mysterieuze wereld die zweeft tussen de natuur en mystiek - beeldschone godinnen die de krachten van de natuur belichamen. Dit komt tot uiting in het kleurenschema van de Limited Edition "Nymphelia" by CATRICE. Warm rood, oranje en bruintinten uit het bos worden gecombineerd met groen- en nudetinten die de lente tot leven brengen van half februari t/m half maart 2012. Deze natuurlijke, moderne en sensuele make-upcollectie is geïnspireerd op de internationale catwalks waar elegante maar ook sterke vrouwen te zien zijn. Nymphelia - mystiek en mythisch.


Limited Edition „feMALE” by CATRICE

maart 2012 - april 2012
De mannelijke dandy-look versus vrouwelijke elegantie - Limited Edition “feMALE” by CATRICE richt zich op dit sterke en spannende contrast. CATRICE neemt je in maart en april 2012 mee naar historische fabrieken met grote machines en plekken waar vakwerk wordt gemaakt. De kleuren vormen een perfect contrast van vrouwelijkheid en mannelijkheid. Drie zachte, vrouwelijke nude- en abrikoostinten worden gecombineerd met cool, mannelijk zilver, blauw en grijs. Casual boy-style gecombineerd met vrouwelijke elegantie. Maar helaas heren: "It’s a women's world!"


 

 

 

 

 

 

Limited Edition "Hidden World" by CATRICE

december 2011 - februari 2012
Dromerig en zacht, maar zeker niet fragiel. Mysterieus, maar nooit verlegen. Subtiel en toch aanwezig. In januari en februari 2012 laat Limited Edition “Hidden World” by CATRICE de grenzen tussen fantasie en werkelijkheid vervagen. Poederachtige roze tinten en aardebruine tinten met coole glanseffecten vormen een zachte harmonie van kleuren. Voor een make-up die verleidelijk, vrouwelijk en luchtig is. Een samenspel van warm en koud, te mooi om te verbergen....


 

 

 

 

 

 

Limited Edition “Welcome to Las Vegas” by CATRICE

november 2011 - december 2011
Laat de show maar beginnen! Wanneer de zon achter de horizon in de woestijn verdwijnt, verandert Las Vegas in een bruisende zee van glinsterende lichtjes. Staande ovaties voor de spectaculaire shows, verleidelijke showgirls, spannende pin-up kostuums - open het doek voor de nieuwe Limited Edition "Welcome to Las Vegas" by CATRICE. Met deze make-up, geïnspireerd op burleske, pure glamour en 'grand diva's' is elke vrouw het absolute hoogtepunt van de nacht. Vanaf half november t/m eind december 2011 draag je expressieve oogmake-up in dramatische donkere tinten en een elegante glans op lippen, nagels en gezicht. Open de deur naar een wereld vol praal en pracht - deze stad zal je betoveren. Welcome to Las Vegas!



 

 

 

 

 

 

Limited Edition “Big City Life” by CATRICE

oktober 2011 - november 2011
Sydney, Berlijn, Londen, New York – iedere wereldstad staat voor zijn eigen charme en stijl. In deze fantastische steden worden de trends op straat geboren! Deze passie werd geïnterpreteerd – en vastgelegd in vier van de meest indrukwekkende make-uppaletten van dit jaar: in de Limited Edition “Big City Life” by CATRICE heeft iedere stad een eigen look van half oktober tot eind november 2011.
Elk “Big City Life” make-uppalet bestaat uit zes poeder-oogschaduwen, twee tinten rouge, en een professionele duo-applicator om verzekerd te zijn van eenvoudig en precies gebruik van de make-up. Om de stijlvolle must-havebox compleet te maken, zit er een mini-oogpenseel bij die jouw citylook helemaal perfect maakt. De Ultimate Nail Lacquer, die apart verkrijgbaar is, biedt geweldige dekking, blijft lang zitten, en geeft je nagels een onweerstaanbare glans en kleur die opvalt – als de hartslag van iedere stad. En dankzij het extra brede kwastje, wordt het zelfs mogelijk je nagels gemakkelijk te lakken – zonder strepen – zelfs tijdens een taxiritje naar jouw bestemming!


 

 

 

 

 

Limited Edition “Bohemia” by CATRICE

september 2011 - oktober 2011
Opwindende patronen, kleurencombinaties en vormen; een interactie van warm oranje, bruin en roodtinten met de opvallende contrasttint diep kobaltblauw. Op de internationale catwalks bruist het van de etnische invloeden en creëerde CATRICE een modern-etnische look voor een warme nazomer.
De Limited Edition “Bohemia” by CATRICE vertaalt de hippe new bohemian stijl uit de internationale modesteden naar het hier en nu. In oktober en november 2011 zal deze nieuwe etnolook de straten gaan veroveren. ”Bohemia by CATRICE” biedt alle inspiratie voor de looks waar we het komende seizoen voor zullen gaan.


 

 

 

 

 

Limited Edition “Modern Muse” by CATRICE

augustus 2011 - september 2011
De nieuwe Limited Edition “Modern Muse” by CATRICE voor augustus en september 2011 interpreteert de legendarische stijliconen van de jaren 60 op een totaal nieuwe wijze!
Op de catwalks zien we vrouwelijke stijlen en moderne materialen, gecombineerd met verleidelijk just-out-of-bed haar. CATRICE heeft de ideale make-up die perfect past bij deze look. De ogen – uitdagend, vrouwelijk, glamourous – met metallic effecten in bruin, brons en goud, zijn geaccentueerd met expressieve eyeliner. De lippen zijn vol en zacht: kusbare perfectie. De nagels – elegant, met een metallic glans – maken de look af.


 

 

 

 

 

 

Enter Wonderland

Maart-mei 2011

Welkom in Wonderland! De lente maakt een vrolijk en abrupt einde aan de winter. "Enter Wonderland" by CATRICE heeft intense, felle kleuren en een glamoureuze platina glans; je verbeelding slaat op hol en vormt de basis voor make-up, trends en verrassingen. Vandaag mysterieus, morgen elegant. En overmorgen...?
"Enter Wonderland" by CATRICE is uniek, heeft geweldige effecten en is altijd betoverend!




floralista

Februari - maart 2011

De fashionshows maakten het al duidelijk: bloemdessins en delicate bloesempatronen zijn in het voorjaar/zomerseizoen 2011 populairder dan ooit. De nieuwe Limited Edition “Floralista” by CATRICE is geïnspireerd op deze trend. Sensueel, modern en met een totaal nieuwe interpretatie! Levendige kleuren worden afgewisseld met subtiele, glanzende pasteltinten. Van de nieuwe “Florista” lentelook kun je geen genoeg krijgen!



 

 

 

 

 

 

urban baroque

Januari - februari 2011

Romantische nostalgie en zachte, winterse poedertonen komen samen in de nieuwe Limited Edition „Urban Baroque” by CATRICE. Met de inspiratie van een weelderig boudoir wordt een volledig nieuwe citylook geïntroduceerd.
Zachte pastels worden verbonden met stadse ornamenten en tattoos.
„Urban Baroque” by CATRICE – de nieuwe winterlook waarvan je geen genoeg kunt krijgen!




glamourama

November - december 2010

CATRICE laat zich inspireren door de nieuwste catwalktends en introduceert de Limited Edition “Glamourama” by CATRICE. Glamourama is als een futuristische discolook met adembenemende reflecties en metallic effecten. Het make-uppalet bevat een verbijsterend spel van frosted tinten en metallic kleuren met unieke reflecties, gecombineerd met fluweelzachte rode contrasten. Met Glamourama by CATRICE, wordt het feestelijke seizoen gekleurd met bijzondere, ongekende tinten – gereflecteerd door duizenden spiegeltjes van een discobal.



Expect the Unexpected

September - oktober 2010

De nieuwe Limited Edition "Expect the Unexpected" by CATRICE viert de wisseling van seizoenen in september en oktober 2010 met duizelingwekkende herfstkleuren met sterk contrasterende donkere tinten. Tijdens deze overgangsfase ontmoeten warme stralen van de late zomerzon, de kleurende herfstbladeren, de kilte en duisternis van het najaar elkaar.
Nu is alles mogelijk – een look vol levendigheid, inspiratie en verrassingen… verwacht het onverwachte: expect the unexpected!


Wat is jou favorite LE?

Follow All Beauty for You

8 opmerkingen:

  1. I like Catrice's nail polishes

    BeantwoordenVerwijderen
  2. leuk artikel! misschien ook een keer van Essence?
    x

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

      Verwijderen
    2. goed idee! ik zal kijken of het lukt om er een artikel over te maken ;)

      Verwijderen
  3. he niet echt een favo, denk dat overal wel iets leuk in zit :)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Vroeger moest ik elke LE echt helemaal zien en wilde ik altijd wat kopen, maar nu zijn er zo snel nieuwe collecties dat voor mij de lol er een beetje af is...
    Wel leuk om er zo een overzichtje van te zien!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Leuk om allemaal weer terug te zien!

    BeantwoordenVerwijderen

 
All Beauty for You © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Buy Dofollow Links! =) , Lastminutes and Ambien Side Effects